17 de març 2014

PICALLETRES 2014

El dimarts vint-i-cinc de febrer, començàvem un dia d’institut aparentment amb la rutina de sempre. Aparentment. A les deu en punt un grup d’alumnes de tercer ens reuníem al davant del gimnàs per anar a donar suport als companys que competien en un concurs anomenat Picalletres que s’emet per Canal Reus TV. Vam pujar tots a l’autobús preparats per animar els nostres participants. Vam arribar i, de seguida, van fer passar els jugadors. Al cap d’una estona, la resta vam entrar al plató on ja s’esperaven els alumnes d’un altre institut. Vam aplaudir als nostres companys tant com vam poder en una sala que arrebossava de gent. Quan van acabar, ens van dir que anàvem segons en la classificació general i que només els quatre primers continuarien a la següent etapa. Però el millor estava per venir perquè, després de fer una pausa al McDonald’s, el segon grup va quedar quart al rànquing mentre que el primer havia baixat a tercer lloc.
L’adrenalina va pujar ràpidament per la victòria i, quan vam tornar a l’autobús, tothom anava corejant el nom de l’institut. Tots a la una.
Encara que, finalment no quedéssim entre els quatre primers, sempre tindrem el record d’aquest dia a la ment.


                                                                                              Alba Sánchez Virgili
Equip de concursants del Picalletres 2014: Júlia Dalmau, Lluís Fargas, Anna Gil, Arnau Jounou, Anna Martín, Paula Montalvo, Nil Munté, David Raya, Alba Sánchez i Mireia Sarraseca, 

   Equip A del Picalletres 2014: Júlia Dalmau, Anna Gil i Mireia Sarraseca

  Equip B del Picalletres 2014 Anna Martín, Paula Montalvo i David Raya