10 de març 2014

LA VIDA EN CADIRA DE RODES? I PER QUÈ NO?

Com d'ïncreible pot arribar a canviar la teva vida al complet només pel fet de voler gaudir-ne sense prevenir els perills que es troben a la carretera.

''Cada vegada que sortim a la carretera, és com si portéssim molts fulls de loteria, aquella loteria dolenta que ningú vol que li toqui, però.. i per què no t'hauria de tocar a tu?'' -Laura.

Petits fets com ara caminar, sentir les mans fredes d'algú, ser feliç, respirar, anar al lavabo.. fets als quals no donem importància fins que els perdem.

I si un dia et despertes sense poder bellugar les cames? Immòbil, sense sentit del tacte, sense sensibilitat.. què passaria? I jo ara me n'adono, una mica tard potser, però més val tard que mai.
I tot això gràcies a una parella que va venir a parlar-nos sobre la seva història, el perquè de la seva situació i la de moltes persones més, i per suposat, a parlar-nos del que ens podria passar perfectament a nosaltres si no anem amb compte. Molta gent es pregunta: ''Per què m'ha hagut de passar a mi?'' Però poques persones els ho saben respondre: ''I per què no?''

Deixar de poder fer algunes coses per culpa del que t'ha passat, no significa que no puguis fer res. No tot s'acaba aquí.


 Jana Vives Gay de 3r B