23 de febrer 2012

SORTIDA A BARCELONA DELS ALUMNES DE BATXILLERAT


El passat 2 de febrer els alumnes de Batxillerat del nostre institut es van  desplaçar fins a Barcelona per fer diferents activitats culturals a la ciutat.
A les portes de Barcelona els alumnes d’art es van separar de la resta per visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya. En  el museu els alumnes van poder observar diferents obres d’art del temari de selectivitat i poder reconèixer  les principals característiques de diferents períodes de l’art a Catalunya treballades a classe.
La resta d’alumnes de Batxillerat van visitar el Museu d’Art Modern de Barcelona durant tot el matí. En el museu van poder observar diferents elements de mobiliari, pintures i escultures del modernisme català.
A l’hora de dinar tots els alumnes es van desplaçar fins al centre per dinar i passejar per la emblemàtica Rambla de Catalunya i Portal de l’Àngel.

Després de dinar, a les 4 de la tarda, el bus ens va recollir a Plaça Catalunya per anar direcció el Teatre Nacional de Catalunya (TNC)  per veure l’obra Els  Baixos  Fons d’Albert Tola i Carme Portaceli. L’obra reflexa les capes més deprimides de la societat urbana actual.  L’obra, ambientada en una andana de metro, va permetre que els alumnes poguessin observar de molt aprop els actors. Molts d’ells són coneguts per participar en diferents sèries i pel·lícules catalanes, com per exemple el Nao Albet o el Roger Casamajor.


En acabar el teatre, sobre les 6 de la tarda, els alumnes  van tornar en autobus a Riudoms cansats després d'una llarga jornada a la capital.

Goretti Molons