03 de febrer 2012

BONA RESPOSTA EN LA JORNADA DE PORTES OBERTES

Aquest dijous 2 de febrer a partir de dos quarts de sis de la tarda s'ha fet a l'institut la Jornada de Portes Obertes. Aquesta trobada, dirigida a les famílies dels nens i nenes que cursen enguany sisè de Primària, s'avançat en el calendari enguany per tal que es pogués fer abans de la preinscripció al centres públics. L'acte persegueix donar a conèixer les línies principals del projecte educatiu del centre i ensenyar les instal·lacions on aquests futurs alumnes podran completar els seus estudis de secundària.
La Jornada ha començat a la sala d'actes amb la presentació de l'equip directiu del centre per part de la directora Tessa Molas que ha fet cinc cèntims dels trets fonamentals de l'institut. Després, els pares i mares han pogut fer una visita guiada per totes les instal·lacions i aules específiques i han pogut fer preguntes als diferents professors responsables dels espais.
Tot i estar enmig d'una onada de fred important, l'assistència a l'acte ha estat força nombrosa i l'acte ha estat valorat de forma molt positiva per part dels organitzadors.
És molt d'agraïr la col·laboració de les escoles de Riudoms, Montbrió i Vinyols a l'hora de difondre la informació sobre la Jornada i dels professors de l'institut que de forma voluntària i fora del seu horari han fet possible la realització d'aquesta trobada.