04 de febrer 2012

EXPOSICIÓ DELS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT A LA CASA DE CULTURA

Aquest divendres 3 de febrer a les set de la tarda ha estat inaugurada la exposició dels treballs de recerca de batxillerat 2010-2012 de l'institut Joan Guinjoan a la Casa de Cultura de Riudoms. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Riudoms en Josep Maria Cruset, la regidora d'ensenyament Margarida Borràs, la directora de l'institut Tessa Molas, la coordinadora de batxillerat Lali Ivern i el president de l'AMPA en Marcel·lí Garriga. Després dels parlaments dels membres de la mesa, els diferents alumnes han anat presentant de forma distesa i en diferents grups els trets fonamentals dels seus treballs. A continuació i en una sala plena de gom a gom de familiars, professors i altres alumnes, la Isaura Garriga i la Sílvia Salomó, alumnes de segon curs de batxillerat a l'institut, han ofert una actuació musical.
L'acte ha finalitzat amb l'entrega de les beques de l'Ajuntament de Riudoms concedides als alumnes de batxillerat del curs anterior amb millors expedients. Enguany, la Lluna Domínguez, la Laura Hernández i el Lluís Bages s'han endut beques per valor de 800, 400 i 200 euros respectivament.
En acabar l'acte, ha quedat inaugurada la mostra dels vint-i-quatre treballs amb un agraït refrigeri. És de destacar la gran feina feta pels propis alumnes que ha estat coordinada per les professores Lali Ivern i Ester Ferrando en el muntatge de tota l'exposició.