13 de febrer 2012

LA CLÀUDIA FARRÉ GUANYA EL PREMI DE RECERCA DE BATXILLERAT DE LA FUNDACIÓ REDDIS

El passat 9 de febrer la nostra exalumna Clàudia Farré va recollir el primer premi de la Fundació Reddis pel seu Treball de Recerca titulat Una ment compartida, que tracta de l’esquizofrènia. La Clàudia va acabar el Batxillerat el curs passat al nostre institut.
En aquesta primera edició dels premis hi participaven 37 treballs de recerca d’alumnes de la nostra comarca. El treball de la Clàudia va quedar escollit entre els quatre finalistes (dos eren de l’àmbit científic i tecnològic i dos de l’àmbit humanístic i social).
Una setmana abans de proclamar-se els guanyadors les quatre noies finalistes van haver de fer una presentació en la qual van defensar el seu treball davant un tribunal.
A l’acte de lliurament dels premis, a més de les autoritats i membres de la seva família, també la van acompanyar la directora Tessa Molas, tutora del treball, i la professora Sofía Francí, tutora de l’alumna el seu darrer curs al nostre centre. Enhorabona a la Clàudia i a la seva família per la feina ben feta!


 
Fotos cedides per la família de la Clàudia.

Més informació a : http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=23450