29 de gener 2012

SORTIDA DELS ALUMNES D’ECONOMIA

El dijous 26 de gener els alumnes de la matèria d’Economia de 1r de Batxillerat hem anat a Barcelona a fer una doble visita: La Borsa i el MIBA, el Museu de les idees de Barcelona. Tot i ser dos entitats ben diferents ens han agradat les dues.
Teníem una idea equivocada del funcionament de La Borsa, ja que no s’assembla gens a la imatge que ens donen les pel·lícules: enlloc del brogit i els estressats compradors i venedors d’accions ens hem trobat amb un silenci absolut i unes parets plenes de pantalles amb xifres que canvien constantment. Una de les coses que més ens ha cridat l’atenció és la rapidesa amb que es compren i es venen accions i el volum d’operacions que es fan en un sol dia. Ha estat una visita molt útil, uns per adquirir uns coneixements bàsics, i d’altres per començar-se a familiaritzar en aquest món.
Al MIBA hem trobat un espai molt original ple de bones (i no tan bones!) idees. Com a conclusió podem veure que encara no està tot inventat i el que hem trobat més original han estat els lavabos: els comparteixes amb l’humor dels integrants d’El Tricicle, i pots cantar amb la ràdio incorporada als miralls sense por a provocar una tempesta, ja que els tenen insonoritzats.