13 de gener 2012

EMPRESA EN PRIMERA PERSONA

Avui els alumnes d’Economia de l’Empresa de 1r i 2n de Batxillerat han participat al programa Empresa en primera persona, que organitza l’associació privada d’empresaris catalans FemCAT.
Aquesta iniciativa forma part de les moltes activitats que es fan des del FemCAT, i té per objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre els joves catalans, i donar a conèixer el treball que fan dia a dia els emprenedors del nostre país.

Ens han visitat la Joana Artís, de la Secretaria del Fem CAT, i el Vicenç Pedret, baró de la fundació i  President del Grup Ramon Clemente S.A. Aquest grup d’empreses es dedica a la fabricació i venda d'envasos de vidre per perfumeria i cosmètica, i té les plantes de producció al Masnou, l'Hospitalet i la Llagosta.



El Sr.Pedret ha explicat als alumnes en què consisteix la seva activitat professional, quins són els aspectes clau del seu negoci, i junt amb els alumnes,  ha fet una reflexió de les principals habilitats que ha de tenir un emprenedor.

Ha estat una activitat molt interessant, i l’entusiasme del ponent per la seva feina s’ha encomanat als alumnes, que han participat activament i han gaudit amb les seves explicacions.