22 de gener 2012

RELAT DE LA NOSTRA HISTÒRIA A LA WEB

Estrena del curs 1996/97 al pati de l'institut
Quan aquest estiu vam començar aquest projecte conjunt de tenir al nostre institut una pàgina web completa vam dedicar força temps i esforços a tenir clars els continguts que hi hauríem d'incloure. Des d'un primer moment vam valorar com a molt important el fet que hi hagués una "pestanya" dedicada a la nostra història.
Vam pensar que seria interessant recollir fotografies dels diferents moments viscuts en la dècada i mitja de vida del centre i mostrar-les al món. Per aquest objectiu vam utilitzar el valuós arxiu fotogràfic de l'institut que ha estat obra del nostre company, en Jesús Tàpia, recentment jubilat. 
També vam creure que aquest material gràfic havia d'estar acompanyat d'un escrit que relatés els diferents moments viscuts en aquesta casa des de la primera pedra fins avui. I vam encarregar el treball a la persona que millor ho podia fer.
En Josep Maria Virgili, el nostre company del Departament de Llengua Catalana, va acceptar de bon grat l'encàrrec i ha dedicat el seu temps a barrejar records personals d'infantesa amb d'altres més recents per a apropar-nos a aquesta història d'una forma molt especial.
Des d'ahir es pot llegir a la pàgina web