24 de gener 2012

CONCLOUEN ELS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT AMB L'EXPOSICIÓ ORAL

El treball de recerca de batxillerat es tanca amb una exposició oral de les conclusions fonamentals del treball davant d’un tribunal format per tres professors del centre. El passat dimecres 18 de gener va ser el dia en què els 24 alumnes de segon de batxillerat que van triar la modalitat extensa van defensar els seus treballs. Davant d’alguns alumnes de primer de batxillerat i quart d’ESO, els autors dels diferents projectes van resumir en un quart d’hora els trets fonamentals dels seus treballs i van respondre després a les diferents preguntes formulades pel tribunal. Els nervis lògics d’aquesta experiència van desaparèixer en finalitzar un treball que en la majoria de casos ha suposat molts mesos de feina.
Les qualificacions finals de tots els treballs han estat publicades en la cartellera de l’aulari. En podem destacar que hi ha 4 treballs qualificats amb un 10 i 7 treballs han tret un 9.
Els treballs de màxima qualificació són els d'en Joan Maties Arnó sobre l’experiència de restaurar una motocicleta, el d’en Toni Castro que investigava sobre diferents plagues al delta de l’Ebre, el d'en Jordi del Río sobre la conservació i catalogació d’un arxiu fotogràfic local i el de l’Iris Forcadell que s’interrogava sobre la utilitat de diferents lleis antitabac.
El pròxim divendres 3 de febrer, a les set de la tarda, els treballs s’exposaran a la Casa de Cultura de Riudoms. L’acte de presentació és obert a tot el públic. Esteu tots i totes convidats!