27 d’abril 2016

Preparing for life in the 21st century


BUDAPEST, del 18 al 24 d’abril del 2016

L'INSTITUT JOAN GUINJOAN DE RIUDOMS VA A LA DARRERA TROBADA DEL SEU PROJECTE DEL PROGRAMA ERASMUS+


Al final no ha pogut ser a Turquia! Estava previst que la darrera trobada se celebrés al centre turc de Tekirdag en aquestes dates. L’escola turca ja tenia el programa enllestit i ens esperaven a tots amb molta il·lusió. Però els esdeveniments polítics (que ens havien frenat de comprar els vols i, per tornar-ne a parlar, esperàvem la trobada del febrer a Riudoms) no han fet altra cosa que empitjorar.

Quan ja desestimàvem d’anar-hi, el centre impulsor d’Hongria ha fet els tràmits per poder fer aquesta trobada a la seva seu a Budapest. Ha estat tot molt ràpid i precipitat, però finalment s’hi ha pogut desplaçar una colleta de sis alumnes i dos professors.

Durant aquesta setmana han pogut compartir experiències amb alumnes i professors dels altres centres membres: Hongria, Romania, Grècia, Turquia i Itàlia. S’han adonat que som diferents en molts aspectes, però alhora similars en d’altres; han practicat l’anglès, han compartit coses i han rigut molt. I han descobert alguns aspectes de la cultura hongaresa i sobretot la seva magnífica capital, Budapest.

Si voleu saber més detalls de com va anar cada dia i de les principals activitats que hi van fer, ho podeu mirar al bloc de l’institut Joan Guinjoan de Riudoms. Ho trobareu més desgranat i en anglès!