01 d’abril 2016

PICALLETRES 2016 Trencadís de textos i imatges

El passat 16 de febrer els alumnes de 3 ESO vam anar al Picalletres. Jo vaig ser una de les alumnes de l’Institut Joan Guinjoan que va participar-hi. La meva experiència participant al Picalletres va ser molt emocionant. Al arribar al plató tots estàvem molt nerviosos però després ens vam anar calmant. Al final tots ens ho vam passar molt bé.

Selene Orihuela Gómez
3r. ESO C



L’experiència del Pica Lletres ens ha posat bastants nervis a dins a l’hora de la gravació del programa. Tot i això, ens ho hem passat molt bé i hem après que el català és molt més que una llengua. Han valgut la pena les hores de pati que hem perdut, ja que ens han ajudat a poder viure una experiència que probablement no tornarem a viure. Gràcies als professors que ho han fet possible i gràcies Catalunya per donar-nos aquesta preciosa llengua.

Emma Forcadell Porqueras
3r. ESO C

Pe, i, ce, a, doble ela, e, te, erra, e, essa!

Setmanes i setmanes d'assajos per vint minuts de programa. Desenes i desenes de paraules lletrejades per cinc mots a l'hora de la veritat. Arriba el moment. Veus els contrincants que van lletrejant les paraules, l’una rere l'altra. Veus els teus dos companys d’equip fent-ho també amb força eficiència. El teu torn arriba. Els amics t'animen en silenci des del públic. Tota l'atenció recau en tu. I el tic-tac del comptador et distreu. Però en el fons saps que ho pots fer perquè tampoc no és res de l'altre món. Així que ho fas el millor que pots. I ho aconsegueixes. Molt bé. Ara t'aplaudeix el públic i tu et tranquil·litzes pensant que només et queden quatre nivells per superar.

Clara Sánchez Virgili, 
3r. ESO C