22 d’abril 2014

PRESENTACIONS D’ESTUDIS UNIVERSITARIS

"El nostre futur fa anys que ens preocupa. Ara, hem de pendre la primera i una de les decisions més importants de la nostra vida professional. Hem d'escollir una carrera i una universitat on hem d'invertir el nostre temps durant quatre i cinc anys.
Aquesta decisió és la que ens permetrà independitzar-nos del que sempre hem tingut, de la seguretat que pares i professors ens han donat des del nostre primer dia al parvulari. 
És hora de triar una universitat que ens farà de casa durant els anys més importants de la nostra vida i és per això que són tan útils les xerrades sobre les universitats que ens van fent al llarg del curs. Aquestes, ens ajuden a comparar i a tenir criteri suficient sobre quin ambient universitari ens interessa, sobre quina carrera ens convé més, sobre els plans d'estudis de cada universitat...



N'hi ha que saben quina carrera escollir des que van entrar a pàrvuls; n'hi ha que necessiten agafar-se al seu talent; n'hi ha que simplement no tenen ni idea de per on tirar. 

Les xerrades sobre universitats parlen d'això, d'intentar orientar-nos i treure'ns les pors d'equivocar-nos. 

Gràcies a  la  Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Barcelona per explicar-nos què significa entrar a la universitat.  

També agraïr a la UIC, IQS, UDL, UDG, UVIC i UPC per l'informació que van enviant sobre els seus graus."


Mariona Ollé