02 de març 2013

EXPOSICIÓ DELS TDR DE BATXILLERAT AL CASAL RIUDOMENC

Aquest passat divendres 1 de març s'ha fet la presentació dels Treballs de Recerca dels alumnes de Batxillerat de l'institut Joan Guinjoan. El lloc escollit per a l'ocasió ha estat la Sala Multiús del Casal Riudomenc. Aquest acte ja és una tradició del calendari escolar que es feia des dels seus començaments a la Casa de Cultura i enguany ha estrenat ubicació al considerar-se que l'anterior espai s'havia quedat petit.
La directora de l’institut ha començat l'acte presentant els diferents membres de la taula, presidida per l'alcalde de Riudoms i en la què participaven representats dels professors, de  l'AMPA i del propi Ajuntament i tot seguit ha donat pas a uns breus parlaments de tots ells. A continuació els alumnes han presentat sintèticament i un per un els setze treballs de recerca d’enguany. Després han pujat tots a un improvisat escenari i d’una forma menys formal han ironitzat simpàticament sobre els continguts i dificultats dels seus treballs.
Hi ha hagut agraïments molt especials a la Lali Ivern, coordinadora de batxillerat, i a l’Ester Ferrando, professora de dibuix i encarregada del muntatge i disseny de l’exposició.
Per cloure la presentació, la Rosa Roca i la Blanca Mallafré, ambdues alumnes del segon de batxillerat, han fet una actuació musical interpretant el tema “Somewhere over the rainbow”.
Després els assistents a l’acte, en la seva majoria familiars dels alumnes i professors, han pogut veure els diversos treballs exposats i copsar la feina realitzada al llarg del mesos mentre gaudien d’un aperitiu gentilesa de l’AMPA i de l’Ajuntament.
El sentiment general ha estat força positiu i tothom ha destacat la conveniència de continuar en aquesta nova ubicació per a les properes edicions.
Enhorabona a tots i totes i us informem que des de l’institut comencem ja mateix amb els treballs de recerca del curs 2013-2014!