17 de maig 2012

VISITA D'ALUMNES DINS EL COMENIUS

Dins del marc del programa Comènius, dimarts 15 de maig alguns alumnes de 1er i 2n d’ESO de l’insitut van rebre la visita d’uns alumnes francesos procedents d’una escola de Niça. Els petits que ens van visitar eren 20 nens i nenes de 8 i 9 anys. Després de les corresponents presentacions i benvingudes tant ells com nosaltres vam presentar un power point sobre el nostre país. Tot aquest acte es va fer íntegrament en francès i va anar a càrrec dels alumnes de francès de 1r d’ESO, que tot i que estaven molt nerviosos se’n van sortir molt bé.
 Seguidament van ser els alumnes de 2n, junt amb alguns de 1er els que van intercanviar amb els visitants experiències matemàtiques a través del joc.
Després d’aquesta visita a l’institut alguns professors del centre vam acompanyar els nens francesos a una recepció a l’Ajuntament i més tard a una interessant visita a la casa Gaudí.
Per la tarda i després d’haver descansat una estona vam anar amb ells a l’escola de Primària Beat Bonaventura, on els petits van poder visitar el centre i més tard compartir jocs matemàtics amb els alumnes de 5è de Primària.

La visita va finalitzar a Reus on van fer un recorregut pels carrers més cèntrics i van poder veure l'exterior d'algunes de les cases modernistes de la ciutat i visitar la Prioral de Sant Pere.