18 de maig 2012

BLOC 2.0: BUSQUEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ

Ja sabem que sou molts i moltes els que entreu sovint al Bloc de l'Institut Joan Guinjoan. Us donem una benvinguda molt afectuosa a aquest espai que va néixer i creix dia a dia amb la voluntat de ser una finestra oberta a tot el què passa dins el nostre centre.
Tot i estar molt contents per la rebuda que hem tingut en aquesta aventura (vora les 8.000 visites) ara volem anar una mica més enllà.
El bloc està concebut des del seu començament per a ser, també, un espai de reflexió i d'intercanvi. Per aquesta raó us demanem que contribuïu amb les vostres aportacions a enriquir-lo i fer-lo molt més plural. Ens agradaria llegir les vostres opinions, sentir les vostres veus. Podeu anar valorant les diferents entrades al final de cada escrit on trobareu que podeu seleccionar, si així ho trobeu convenient, entre divertit, interessant i genial. A més a més, podeu deixar els comentaris que desitgeu que restaran pendents de moderació i apareixeran publicats un cop valorats.
També ens interessa engreixar la llista de seguidors que trobareu a l'esquerra. Fent-vos seguidors podreu estar més de prop del del què passa al centre i formar part d'una comunitat única.
I si us vé de gust i sou afins a les xarxes socials, recordeu que podeu trobar-nos al Facebook (busqueu-nos i doneu-li al "m'agrada") i també seguir-nos pel Twitter (@insjoanguinjoan).
Recordeu que necessitem de la vostra participació, la de tota la comunitat educativa, per a seguir amb la mateixa il·lusió aquest projecte. Gràcies!

Eduard Ortells