28 de maig 2012

ENTREGA D'ORLES DE BATXILLERAT I CICLE

El passat divendres 25 de maig va ser la data triada per a l'entranyable acte de lliurament de les orles de Batxillerat i Cicles. En un gimnàs guarnit per a l'ocasió, la directora del centre, Tessa Molas, va obrir el torn de parlaments donant l'enhorabona als alumnes per haver arribat fins al final del seus estudis secundaris, els va encoratjar a seguir treballant i els va desitjar molta sort pel futur en nom de tota la comunitat educativa. Després va donar pas als altres membres de la taula: el president de l'AMPA, els alcaldes de Riudoms i Vinyols i els Arcs i el músic Joan Guinjoan. Tots ells van fer referència en les seves paraules al delicat moment que ens està tocant viure i a la necessitat de creure en l'esforç com a via per a l'èxit. Cal destacar molt especialment en aquest acte, les paraules de l'excel·lentíssim senyor Joan  Guinjoan que va manifestar estar molt content d'assistir-hi un any més i que, amb la seva inestimable presència demostra l'afecte i interès que té per l'institut que porta el seu nom.
Després va ser el torn dels veritables protagonistes que són els alumnes. Entre lluïdes actuacions musicals i simpàtiques bromes als professors es va arribar a l'acte central. La coordinadora de Batxillerat, Lali Ivern, va anar cridant els alumnes que van rebre de mans del tutor de 2n A Rafa Yáñez, les orles commemoratives enmig d'un núvol de pares i mares que volien fotografiar un moment tan especial. També la tutora del Cicle d'Electromecànica, Úrsula Ribes, va anar cridant els alumnes per tal d'entregar-los un obsequi.
La directora va cloure l'acte donant les gràcies a tots els que col·laboren per tal que aquest acte es pugui fer any rere any i als familiars i amics per la seva assistència.

Si no apareix el reportatge fotogràfic, cliqueu damunt de l'espai en blanc.