26 d’abril 2012

PARTICIPACIÓ EN LA SEGONA FASE DEL FEM MATEMÀTIQUES

El passat dimecres 18 d'abril quatre alumnes de 2n d’ESO (Fiona Vives, Paula Martí, Emilian Bosinceanu i Adrià Salvadó) van participar a la jornada-concurs FEM MATEMÀTIQUES 2012 que va tenir lloc a l’Arboç del Penedés. Després d’haver-se classificat en la primera fase, aquesta segona estava composta per 3 proves. La primera era una prova ràpida de 30 minuts que es feia en grup. La segona consistia en una prova pràctica d'una hora i tres quarts realitzada al carrer i en la que havien de resoldre una sèrie de qüestions relacionades amb la plaça de l’església mitjançant càlculs matemàtics. L'última prova era individual i d’una hora i mitja.
Durant el matí, entre la prova pràctica i la individual, van visitar la Giralda de l’Arboç i van gaudir d'un espectacle de màgia amb cartes presentat per un estudiant de batxillerat.
Finalment, van assistir a l’acte d’entrega de premis de les proves per grup. Els nostres alumnes van rebre el 2n premi de la prova ràpida amb la qual cosa van tornar a casa molt contents.
Ara estem esperant els resultats de la prova individual. D'ells depèn que alguns dels nostres alumnes continuïn participant a la tercera i última fase (fase final de tot Catalunya), jornada amb un component lúdic que es farà a Lloret de Mar el proper dissabte 12 de maig.



2 comentaris:

J Torres i Sanz ha dit...

Sembla que els alumnes del Joan Guinjoan continuant obtenint premis al Fem Matemàtiques... Quins records!

J Torres i Sanz ha dit...

Els alumnes del Joan Guinjoan continuen obtenint premis al Fem Matemàtiques... Quins records!!