08 de setembre 2011

ELS DISSENYADORS DEL CENTRE

Els professors del departament de Dibuix ja fa uns quants anys que, des de l’assignatura d’Educació Visual i Plàstica, treballem el disseny gràfic amb els alumnes, des d’una vessant pràctica. A l'aula, els alumnes s’enfronten a la dificultat de respondre a un encàrrec real i, a la vegada, al fet de ser creatiu sense perdre la seva identitat. També creiem que és un exercici molt enriquidor el fet d’aprendre com s’ha de portar un  treball a impremta, a veure’l penjat per tot arreu i que arribi a tothom i que tothom en doni la seva opinió.

Cada any, els alumnes treballen per ells i pel centre en els següents projectes: portada de l’agenda de l’institut, felicitació de Nadal, disseny de la imatge del viatge de final de curs de 4t d’ESO, cartell de les Jornades Culturals, Logotip del Premi Enric Massó i Urgellès i  portada de la Revista de l’Institut

El disseny és un exercici molt enriquidor per als alumnes. A la vegada que s’enfronten a la dificultat de la creació, veuen la importància d’aquesta feina. Us proposem una mostra dels treballs del curs passat i aprofitem per felicitar els nostres dissenyadors: Irene Castrillo, Marta Domigo, Isma El Khitioui, Guillem Sancho, Gerard Font i Francesc Filella.



Clica la imatge de la felicitació de Nadal i podràs veure la versió animada: