17 de desembre 2015

Presentació de la Jornada Cultural

Un any més tenim davant la Jornada Cultural del nostre institut. Enguany (curs 2015-16) s'hi han introduït algunes novetats amb la intenció de millorar-ne l'organització. Els canvis s'han fet per aconseguir que surti més bé, amb la finalitat que més alumnes puguin treure profit de més coses, ajuntant el desig de passar-s'ho bé amb el goig d'assolir coneixements que acostumen a quedar fora de les classes ordinàries.

Aquest és l'objectiu de la Jornada Cultural: poder fer coses que no fem en el dia a dia del funcionament de l'institut. Enguany tindrem unes quantes botigues solidàries, conferències i tallers amb temes tan diversos com són teatre, radiofonia, jocs de llengua, jocs de taula, manualitats i dissenys de diferent mena, i un llarg etcètera. I tampoc no hi podien faltar les competicions esportives (com futbol sala, hoquei, tennis de taula) i concursos de diferents estils de ball.

La diada acabarà amb el tradicional festival nadalenc, una mostra de les millors habilitats dels alumnes amb potencialitat artística. Serà tota una constel·lació d'activitats pensades amb la intenció que sigui una jornada ben aprofitada i que deixi un bon record en tots els participants.