10 de maig 2013

RESUM DE LA JORNADA CULTURAL

Com cada any a l'Institut hem celebrat la Jornada Cultural coincidint amb el dia de la festa del patró de Catalunya, Sant Jordi. Va ser un dia per trencar el ritme de les classes ordinàries, de cada dia, amb coses diferents, però que poden ser també molt educatives. Els alumnes hi van participar massivament i amb molta il·lusió, tant els que organitzaven activitats per als seus companys com els que hi participaven. 

Les activitats van ser interessants i molt enriquidores per als participants. N'hi va haver per a tots els gustos. Hi va haver conferències d'història i d'astronomia, activitats esportives (zumba fitness, concurs de penals i competicions diverses), musicals (amb karaoke, taller de música electrònica, concert de segona mà) i d'informàtica (minecraft, exhibició de robots, tornejos de jocs informàtics). També s'hi van dur a terme iniciatives solidàries, amb unes quantes botigues per recaptar fons amb finalitats altruïstes: s'hi venien llibres, begudes saludables, pastissos, etc.), es projectà de la pel·lícula Fènix 11*23 i es van organitzar diversos tallers en els quals es podia aprendre a fer coses diverses, com samarretes solidàries, objectes amb feltre, decoració de dolços, etc. 

 A més a més, al llarg de la jornada, uns quants alumnes van fer un reportatge fotogràfic, i els alumnes de 4t van vendre roses per ajudar a finançar el viatge de final d'ESO. I a l'hora d'esbarjo, diversos alumnes del centre van fer un correfoc amb diables i grup de tabals.
En una propera entrada us mostrarem un resum fotogràfic de la jornada.