26 de maig 2013

ENTREGA D'ORLES DE CICLES I BATXILLERAT

Un any més l'acte de entrega de les orles de Batxillerat i Cicles enceta el calendari de celebracions i la recta final del curs escolar. Enguany hem acomiadat els alumnes de la catorzena promoció de Batxillerat que han organitzat una posada en escena força lluïda i original. No han fallat els familiars i amics dels alumnes que avui s'acomiadaven i que han omplert les cadires del gimnàs de l'institut.

A la taula presidencial ha assistit, com fa ja alguns cursos, l'estimat Joan Guinjoan. El músic riudomenc ha dirigit unes paraules encoratjadores per als alumnes i ha llegit un poema d'en Màrius Torres. També l'alcalde de Riudoms, la secretària de l'AMPA i la directora de l'institut han felicitat ambdues promocions i les han volgut aconsellar  per tal d'afrontar els nous temps.

Durant quasi una hora la quarantena d'alumnes, distribuïts com si estiguessin a un aula del centre, han mostrat a través d'una gran pantalla diferents vídeos gravats per ells, han entregat escrits i obsequis als professors i han protagonitzat un parell d'actuacions musicals.

Cap al final de l'acte els alumnes del Cicle Mitjà d'Electromecànica de vehicles han recollit les seves orles de les mans del seu tutor Joan Ramon Torres. També ho han fet els alumnes de Batxillerat que les han rebut de la coordinadora de Batxillerat, Lali Ivern.

Un refrigeri a les porxades de l'institut i una estona per a compartir records i fer-se'n un grapat de fotografies amb les famílies i els professors han estat la cirereta d'un dia molt especial.