20 d’abril 2013

GUANYADORS DEL IX CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA



El dimarts 16 d’abril, els alumnes Núria Garcia Reina de 4t i  Paula Martí Torrell i Gerard Salvadó Galícia de 3r van participar, conformant el grup “Tropa de Corsaris”, en els Quarts de Final del IX Certament Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu alta organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Enciclopèdia Catalana dins el Pla Nacional de Lectura (2012-2016), Impuls de la lectura. L’acte es va celebrar a la Sala d’Actes del Centre de Lectura de Reus.

Els participants van haver de llegir un fragment de l’obra Cròniques de la Veritat Oculta de Pere Calders d’entre els seleccionats per l’organització. El jurat, valorant la bona feina feta, els va proclamar guanyadors en aquesta fase del Certamen cosa que els portarà a les Semifinals que se celebraran a Tarragona el proper 22 de maig.

Els felicitem per l’experiència viscuda i per l’èxit assolit i ens felicitem tots plegats per haver fet present l’Institut Joan Guinjoan en un certamen de prestigi provat.