20 d’abril 2013

EMBOLICA QUE FA FORT!

El proper dissabte 11 de Maig, Dramèdia Teatre torna als escenaris amb nous fitxatges per a representar: Embolica que fa fort! 

Després de molts anys de silenci, la companyia de teatre riudomenca torna amb una comèdia on la mentida s'imposa des del principi fins al final:
Un matrimoni aparentment normal i una segona residència donen peu al desenvolupament de la trama. 
L’ingredient còmic de l’obra, resideix en la inventiva dels personatges per evitar ser descoberts i en el confús del seu argument, imposant-se un ritme in crescendo al llarg de la representació. 
El canvi de plans de l’esposa, obligarà  a la resta de protagonistes a anar modificant a poc a poc la realitat, donant lloc a una infinitat d’equívocs i riallades constants. Davant de tot això, uns estudiants aprofiten la circumstància que la casa es troba deshabitada entre setmana, per poder donar-se  empara, i així viure d’”okupes” durant el curs lectiu.
Un parell d'estudiants del nostre centre hi participen com actors, és per això que us animem a anar al Casal de Riudoms on a partir del dia 25 d'abril es vendran les entrades per a gaudir de  la representació.

Tot seguit us n'ensenyem el cartell: