06 de febrer 2013

ACORD DE CORESPONSABILITAT AMB EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

Aquest 1 de febrer s'ha signat l'Acord de Coresponsabilitat entre el Departament d'Ensenyament, representat per la Directora dels Serveis Terirtorials a Tarragona Àngels González, i el Institut Joan Guinjoan per a l' aplicació del projecte educatiu durant el present curs.
El Departament d’Ensenyament impulsa i prioritza els acords de coresponsabilitat amb els centres educatius, amb la finalitat de:
- potenciar l'autonomia dels centres
- donar suport als objectius del projecte de direcció
- fomentar el lideratge fort i distribuït de la direcció i de l'equip directiu
Aquests acords es signen amb centres que desenvolupen estratègies orientades a assegurar l'equitat i a millorar els resultats educatius en entorns de característiques socioeconòmiques i culturals desafavorides o singulars, així com a prevenir l'abandonament primerenc de l'educació i la formació. També amb aquells centres que desenvolupen projectes d'excel·lència educativa que aporten experiències de qualitat al sistema educatiu. 

Per al seu desenvolupament el centre tindrà un/a coordinador/a amb responsabilitats addicionals i el professorat rebrà el reconeixement de mèrits per la seva participació.