20 de desembre 2013

BONES FESTES_NADAL 2013


ENS APUNTEM A LLEGIR!!

El Departament de Ciències Socials es va afegir el curs passat al Pla Lector del centre per tal d'impulsar el gust per la lectura entre els nostres alumnes. Amb aquesta finalitat es van adquirir llibres de lectura, sobretot adaptacions dels grans clàssics, que van tenir una bona acollida entre els alumnes de 1r cicle, ja que llegir els permetia pujar nota final del trimestre.
Aquest curs repetim l’experiència i properament el departament ampliarà l’oferta de llibres de lectura, ja que la demanda ha desbordat totes les expectatives. Us mostrem aquí un grup de lectors amb la professora de socials, la Sofia Francí. 

Bones vacances de Nadal i a disfrutar llegint!!!



19 de desembre 2013

FELICITACIONS DES DE L'OPTATIVA DE DIBUIX

Com cada any, els alumnes de 4t d'ESO de l'optativa de dibuix han creat uns Gifts animats per felicitar-vos les festes. Tancarem el bloc d'aquest any amb el treball triat  per desitjar bones vacances de nadal a tota la comunitat educativa. Abans, però,  volem compartir amb vosaltres els treballs més destacats. Esperem que us agradin.





18 de desembre 2013

L'ARBRE D'AQUEST NADAL




Com cada any, els alumnes de 1er d'ESO hem decorat amb molta il·lusió l'arbre de nadal que hi ha a l'entrada de l'institut. Entre tots hem dibuixat, hem retallat i hem escrit un missatge perquè tothom tingui un bon Nadal i unes bones festes. 
BON NADAL i FELIÇ 2014!!!!
Laura Arjona i Marieta Salvadó

MÚSICA A L'ONADA


Avui, 17 de Desembre els alumnes de 1r d’Eso D hem anat a la residència l’Onada de Riudoms a tocar nadales amb la flauta per als avis i avies que hi viuen. Quan hem arribat estàvem molt nerviosos perquè no sabíem si ens sortiria bé. Als avis els hi ha agradat molt i fins i tot s’han emocionat i han començat a cantar. Hem tocat el Noi de la Mare, El Desembre Congelat , El Fum Fum Fum i El Trineu !!!!


Quan hem acabat de tocar la flauta alguns avis han donat la seva opinió sobre la actuació. Una dona ha dit que li havia agradat molt com ho havíem fet i que no deixéssim de tocar la flauta perquè es molt beneficiós en tots els sentits. Al final l’equip de l’Onada ens ha preparat un aperitiu. Estava molt bo!! Donem les gràcies als avis i avies per la seva atenció i a l’equip que ho ha preparat tot i ens ha atès molt amablement.

                                                              Carla Gispert Jansà i Helena Hernàndez Asens






16 de desembre 2013

GUIXEM RAJOLES

Els alumnes de 1r d'ESO, que fem VIP d'optativa, i els nois de taller, hem realitzat una activitat d'allò més entretinguda, creativa i divertida. Hem guixat unes rajoles que ens han quedat esplèndides, cadascuna al seu estil. El nostre treball estarà exposat a la vitrina del costat de consergeria des del divendres 12 fins al dijous 18 de desembre. Esperem que us agradin!
Clara Sánchez Virgili




12 de desembre 2013

XERRADA SOBRE METALLS

El dia 9 de desembre, vam assistir alguns alumnes de 4t ESO i de Batxillerat científic, a una xerrada a l'aula audiovisuals de la professora de  la Facultat de Química de l'URV Eva Pocurull.
Ens va parlar sobre els metalls, quins eren els metalls que ens envolten, a quins llocs els podíem trobar, en quins cossos, quin era el seu origen, quina contaminació produïen i en quina concentració es trobaven. També ens va explica quines tècniques d'extracció i separació s'utilitzen.
                                Núria Arbonès Domingo


11 de desembre 2013

LA BIBLIOTECA ES FA GRAN

Aquest curs 2013/2014, els tradicionals regals de Nadal o de  Reis han arribat d’hora a la biblioteca del nostre Institut i és que des de començament de curs, ha vist incrementat significativament el nombre de volums gràcies a una  col·lecció de llibres de poesia  d’autors catalans del segle passat.

Edicions 62 ha publicat, amb tapa dura i tipografia i formats molt acurats, l’obra poètica dels nostres autors més significatius en una col·lecció de llibres intitulada Poetes del  XX i el diari Ara els ha fet arribar als centres educatius que els seus subscriptors escollien,  a mena de promoció del diari.
D’aquí que gràcies a les famílies Aragonès/Pedrola  i Gili/Sancho, l’institut pugui posar a disposició dels usuaris de la biblioteca la prestigiada  Antologia General de la Poesia Catalana de Castellet i Molas, la Poesia Completa de Marià Manent,  obres de Salvador Espriu en el centenari del seu naixement, la conegudíssima obra poètica de Miquel Martí i Pol, autors clàssics com Josep Carner, Joan Maragall, Josep M. de Sagarra, Carles Riba,  el valencià Vicent Andrés Estellés tan lligat a Tarragona, els indispensables Joan Vinyoli, Màrius Torreus, Joan Salvat-Papasseit, Maria Mercè Marçal i altres autors catalans de prestigi.

Des  d’aquestes línies, agraïm el regal a les famílies que l’han propicitat i felicitem els usuaris de la biblioteca perquè estan d’enhorabona!

01 de desembre 2013

SORTIDA A PRADES DE 2n D'ESO

Els alumnes de 2n d’ ESO del nostre institut hem anat a Prades per dur a terme unes activitats esportives: futbol flag, orientació i senderisme. D'aquestes activitats, una no l’hem pogut realitzar perquè els bombers estaven molt ocupats en l’incendi produït a Girona i per motius de seguretat no hem pogut accedir a les muntanyes de Prades i hem fet el circuit pel poble.  Igualment ens ho hem passat molt bé!!!
De bon matí els alumnes hem pujat a l’autobús que ens ha dut  fins a Prades. Allà hem tingut una estona per esmorzar i repartir-nos en grups. Després ens han explicat les normes i després del discurset de sempre, ràpidament ens hem dividit en cada grup. Uns han anat a fer orientació i els altres a fer algunes activitats de futbol flag.

FUTBOL FLAG
És una variant del futbol americà però sense contacte físic. Consisteix en que l’equip contrari ha de plantar la pilota al principi del camp propi i els de l’altre equip ho han d’impedir. S’impedeix arrencant un “flag”, un parell de cintes que a tots ens penjaven de la cintura i estaven enganxades en velcro de manera que es poguéssin estirar. Quan te n’estiraven una quan tenies la pilota , la pilota passava a ser de l ‘equip contrari. Quan veiem que ens podia passar, ràpidament passàvem la pilota a un altre del mateix equip abans de que t’arranquéssin una cinta.

ORIENTACIÓ
Consisteix en seguir les indicacions del mapa que ens donen en  un paper que havíem de marcar amb unes grapes que ens trobàvem pel recorregut i els monitors que ens anàvem trobant  ens apuntaven el temps.  Els que tinguéssin el millor temps , passaran a una següent fase.


El temps ha estat molt bo, alguns s’han perdut, potser els labavos no estaven netíssims, alguns no s’han portat prou bé, però hem après, hem “xalat”, hem rigut, hem cantat i ens ho hem passat molt bé. A més, les rialles i les bromes han fet que ens canséssim tard, i en aquell moment  ja érem a l’autobús de tornada, fatigats però alegres d’haver-nos’ho passat tant bé!

                                                                                                                                         Emma Ll. B.   

Aquí teniu una mostra en forma de vídeo de les fotos de les diferents activitats



30 de novembre 2013

L'HIPERACTIU D'EN JOSÉ LUIS CIMARRAS

Fa temps que no us en parlem des d'aquest blog però el nostre professor de Llatí i Grec, en José Luis Cimarras, continua amb les seves col·laboracions puntuals al programa de Ràdio 5 de RNE "Mujeres malditas" dirigit per la periodista Valle Alonso. L'últim va ser el dedicat a l'espia d'origen polac durant la Segona Guerra Mundial, Krystyna Skarbek.Podeu escoltar alguns d'aquest programes a l'adreça
En José Luis amb l'Eulàlia Vintró, catedàtica de Filologia Grega de la UB
I com que en José Luis Cimarras no para, també des de fa unes setmanes imparteix un Màster de la Universitat de Barcelona de Clàssiques dirigit a futurs professors i professores d'aquestes matèries. En aquest Màster ofereix alguns continguts que han quedat fora dels Graus i que fan referencia a la Innovació en l'ensenyament del Llatí i el Grec. Els alumnes procedeixen de diferents universitats catalanes i n'hi ha alguns d'estrangers.

BLOC DE LA NOSTRA BIBLIOTECA

Us convidem a visitar el blog de la biblioteca del nostre centre a l'adreça
 
Aquest espai virtual neix concebut com un calaix on hi caben moltes coses: relats, poemes, notícies, jocs,...
Es tractaria de que us féssiu seguidors i hi entréssiu un cop per setmana per tal de llegir les novetats. Deixeu els vostres comentaris per ajudar-nos a encaminar les nostres passes digitals! Ara podreu trobar un relat que hem començat i que continuarà per on decidiu vosaltres, els nostres lectors.



26 de novembre 2013

BEAT BONAVENTURA


















Com cada any Riudoms celebra la festa del Beat Bonaventura.
                                                                                                                                            Tessa Molas

13 de novembre 2013

PREMI DE RECERCA EN QUÍMICA PER A LA CARLA MARTÍ


La Carla Martí amb la seva mare, la tutora del treball, la directora del centre
i diferents representants de la URV i de la AEQT.
L'alumna Carla Martí Torrell ha obtingut el segon premi a la XV edició del Premi de Recerca en Química a Tarragona amb el seu Treball de Recerca "Nanopartícules: la mida importa". En la present edició participaven un total de 29 centres.



L'acte, presidit per la Vicerectora de la URV, la Sra. Rosa Solà, el Degà de la Facultat de Química, el Sr. Joan Igual, la Presidenta de l'Associació Empressarial Química de Tarragona, Sra.Teresa Pallarès i el representant de la mateixa AEQT, el Sr. Marc Fargas, va tenir lloc ahir dimarts 12 de novembre a la Facultat de Química de la URV.

La tutora del Treball de Recerca premiat és la professora Eva Vilà Pujol del Departament de Física i Química de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 600 euros per l'alumna i 400 euros per al nostre institut.
Enhorabona a la Carla, a la seva família i a la tutora del treball per aquest reconeixement que ens enorgulleix a tots!




11 de novembre 2013

AIDA COLL, PREMIADA AMB UNA BECA A ESADE

El passat 7 de novembre vam tenir l’oportunitat d’assistir a l’acte institucional de Lliurament de Beques d’ ESADE del curs 2013-2014. En aquest acte es fa l’entrega oficial de beques als alumnes amb talent i excel·lent historial acadèmic per estudiar en aquesta prestigiosa universitat.

Vam acompanyar la nostra ex alumna Aida Coll, que ha rebut una d’aquestes beques per cursar els estudis de Grau de Direcció d’empreses. Felicitem l’Aida i la seva família i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.

07 de novembre 2013

ASSEMBLEA GENERAL DE SÒCIS/SÒCIES DE L'AMPA

Us fem arribar  la convocatòria de l'Assemblea general de socis/sòcies de l'AMPA de l'Institut Joan Guinjoan que es farà el dia 12 de novembre a les 21h.



05 de novembre 2013

ENTREGA D'UN SEAT IBIZA "FR"



El dia 4 de novembre l'empresa SEAT va fer l'entrega a l'Institut Joan Guinjoan d'un vehicle Seat Ibiza model "FR" per a la formació dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d' Electromecànica.



04 de novembre 2013

CONSULTA OBERTA


Aquest curs torneu a tenir a l'infermera Judit Fontgivell Ferran a la vostra disposició. La Consulta Oberta és un espai d'informació  on la Judit us atendrà al nostre centre cada quinze dies. Per saber exactament els dies i l'horari us recomanen que visiteu la pàgina web del nostre centre, o cliqueu al següent enllaç:

http://www.institutjoanguinjoan.com/#!projectes/vstc9=prog-de-salut

31 d’octubre 2013

SORTIDA AL PARC DE TRÀNSIT

La setmana passada els alumnes de 1r d'ESO vam fer una sortida al Parc de Trànsit de Reus.
A l'arribar ens van fer una classe de teoria on vam aprendre totes les senyals i després ho vam posar en pràctica amb els cars i les bicicletes.
Ens ho vam passar molt bé!

Laia Pascual Hernández i Cèlia Sanasó Papió (1r ESO A)



30 d’octubre 2013

LA FINA ANGLÈS OMPLE LA SALA D'ACTES DEL CENTRE DE LECTURA DE REUS

Ahir, dimarts, la Sala d'Actes del Centre de Lectura va quedar petita per donar cabuda a tots els amics, família i companys que vam voler estar amb la Fina en l'acte Lletres del camp: la trajectòria literària de Fina Anglès. D'una manera molt original i entranyable i, amb la col.laboració de la seva germana, vam anar coneixent anècdotes, pensaments i vivències, que ens van acostar a la seva infantesa, als seus somnis, anhels i a la seva literatura. La Fina narradora, poetessa, assagista, investigadora... se'ns va anar mostrant amb pinzellades del Codolenc, el gegant, de la Bella Lluna, del conte solidari Un grapadet d'arròs, de la Ruta Mir Manent i de les cantates Allò que no podia ser; Foc, foc, xip, xap, xop, i Nit de Nits. Precisament, la sorpresa va arribar de la mà de la Coral Infantil del Centre de Lectura que va cloure l'acte amb la interpretació de tres peces de les cantates.
Amb expressions com "procuro envoltar-me de coses que em diguin coses", "valoro l'amistat per damunt de tot perquè dones i reps sense esperar res a canvi" i "la Bella Lluna  és l'adult que estima una criatura independentment del vincle que tingui" ens podem fer una idea de la gran persona que hi ha darrere de l'escriptora. Com que, com ella mateixa diu, "no té cap intenció de deixar d'escriure" li desitgem que continuï per molt de temps la seva tasca literària.
Enhorabona!

                                                                                                Bella Lluna em vetlla el son
                                quan tinc ganes de dormir;
                                m'acompanya amb la claror,
                                em fa llum prop del coixí.

                                 [...]

                                 Però si els somnis em fan por
                                   i cridant m'he desvetllat...
                                    Bella Lluna em fa l'ullet
                                    i tot queda il.luminat.

                                 Junt amb ella mils d'estels
                                    allà dalt al firmament
                                    s'enriolen, s'enriallen


                                 i el meu món sembla d'argent!




Adela Nolla

28 d’octubre 2013

LA TRAJECTÒRIA LITERÀRIA DE FINA ANGLÈS

Aquest curs, el Centre de Lectura de Reus organitza un cicle de conferències titulat LLetres del Camp, compta  amb la participació d'escriptors destacats del Camp de Tarragona. Demà dimarts dia 29 d'octubre, a les 19:30 h, la professora i companya Fina Anglès explicarà la seva trajectòria literària. 
Hi esteu tots convidats!

25 d’octubre 2013

JORNADA DE VAGA A L'ENSENYAMENT

Aquest dijous 24 d'octubre havia convocada per part de la majoria de sindicats d'Ensenyament, una jornada de vaga. El seguiment d'aquesta vaga a les escoles i instituts tarragonins ha estat desigual (el ball de xifres habitual va des d'un 50% si venen dels sindicats fins un 16% segons la Delegació d'Ensenyament). Pel que fa al nostre centre, la totalitat del professorat no ha seguit la jornada. Sí ho han fet de forma majoritària els alumnes del CFGM i del Batxillerat. També hi hagut un augment significatiu d'absències per part d'alumnes de l'ESO que han deixat, en alguns casos, les aules força buides. 
Per la tarda, prop d'unes 4.000 persones s'han aplegat a Tarragona a la manifestació unitària contra la LOMCE, la LEC i les retallades del Govern.

24 d’octubre 2013

VENDA DE CASTANYES

Un any més els alumnes de 4t d'ESO organitzen l'activitat de 'VENDA DE CASTANYES' per tal de recaptar fons per al viatge de final d'ESO. S'ha enviat una carta a totes les famílies informant dels dies i els llocs ons els podran trobar venent castanyes:
 

 

18 d’octubre 2013

TROBADA DE KAIAC I BTT

El passat dimarts 8 d’Octubre, els alumnes de 4t d'ESO van prendre part a la Trobada de Kaiac i BTT a l’Hospitalet del Infant, organitzada pel Consell Comarcal de Baix Camp.
El bon temps va acompanyar i es va poguer gaudir d'una bona jornada per a practicar activitats aqüatiques.
Us deixem un breu recull fotogràfic de la sortida:








15 d’octubre 2013

EXPOSICIÓ DE CADÀVERS EXQUISITS

Durant el tercer trimestre del curs passat, a Educació Visual i Plàstica vam estar treballant les avantguardes històriques. La darrera activitat que van realitzar els alumnes sobre el tema va consistir en l'elaboració de cadàvers exquisits*.
El resultat de treballar conjuntament tots els grups de 2n d'Eso encara es pot anar a veure a la biblioteca fins la setmana vinent.


*
El cadàver exquisit és un joc inventat pels surrealistes consistent en la creació i invenció col·lectiva. Aquesta pràctica explora les possibilitats de la creació de textos i imatges en grup, amb aportacions parcials dels participants a l'obra final que, per als surrealistes, cercava la creació lúdica, espontània, intuïtiva, grupal i anònima alhora, accidental i tant automàtica com fos possible. El seu origen es troba a un joc de saló on els participants escrivien una part del relat i el passaven a un altre per que aquest el continués.
Fou practicat activament, en forma de relat i poesia, per Marcel Duhamel, Jacques Prévert, Yves Tanguy o André Breton com una actívitat més lúdica que no pas artística, amb resultats més experimentals que estètics. Nicolas Calas digué d'ell que era la "realitat inconscient de la personalitat col·lectiva"; Lautremont l'entenia com una mena de collage verbal i Max Ernst hi veia una situació, en termes molt surrealistes, de "contagi mental".
Segons la definició que dóna el Dictionnaire abrégé du surréalisme: és un «joc que consisteix a compondre una frase o un dibuix per diverses persones sense que cap d'elles tingués en compte la col·laboració dels anteriors participants. L'exemple que ha esdevingut clàssic, i que dona nom al mateix joc, ve d'una de les primeres frases obtingudes amb la tècnica: "Le cadavre - exquis - boira - le vin – nouveau" ("El cadàver exquisit beurà el vi nou")».
 Viquipèdia, enciclopèdia lliure.


 

13 d’octubre 2013

TUTORIA ENTRE IGUALS


Aquest curs 2013/2014, el Servei de Mediació de l’Institut Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms ha implementat el programa Tutoria entre iguals.
(Vegeu pàg. web http://www.institutjoanguinjoan.com/#!__mediacio/tutoria-entre-iguals  ).

Per aquest programa, 51 alumnes de 3r han esdevingut, de manera voluntària, Tutors dels alumnes de 1r d’ESO (un o dos per alumne tutor).

A partir de l’acte de nomenament, celebrat el dimecres 2 d’octubre, es relacionaran entre ells per tal d’afavorir la conviència escolar, millorar la integració de l’alumnat nou, treballar per una cultura de la No exclusió i la No violència i integrar la Tolerància Zero a l’assetjament com un signe d’identitat del centre.

Vegem-los a les imatges!
NOTA: Si cliqueu damunt de les  imatges, les podreu veure més grans.







07 d’octubre 2013

GOOGLE CHROME, SÍ


SEMBLA SER QUE S'HAN SOLUCIONAT ELS PROBLEMES TÈCNICS I JA ES POT UTILITZAR EL NAVEGADOR GOOGLE CHROME PER DESCARREGAR DOCUMENTS DE LA NOSTRA PÀGINA WEB. 

27 de setembre 2013

OBRIM LA CANTINA!!!

Tenim bones notícies, i és que el pròxim dimarts 1 d'octubre, tornem a obrir la cantina a les hores del pati.
Aquest curs el servei ens el proporcionen l'Anna Maria i l'Agustina del Centre Actiu.
Estem satisfets de poder oferir de nou aquest servei als alumnes, professors i PAS del nostre centre. Només ens queda recordar la importància de fer un esmorzar saludable i de procurar mantenir net el pati i la resta d'instal.lacions.

26 de setembre 2013

NOVES NOTÍCIES

Dues notícies d'actualitat referides a aquest inici de curs:
1.- Des d'avui mateix, la infermera Judit Fontgivell començarà la seva col·laboració al centre. Vindrà un dijous cada quinze dies per tal d'atendre els alumnes que ho demanin.
2.- A partir del proper 1 d'octubre es tornarà a reobrir la cantina del centre a les hores del pati. Enguany se'n faran càrrec l'Anna Maria i l'Agustina del Centre Actiu. Aprofitem per recordar-vos la importància de respectar les instal·lacions d'aquest espai.

16 de setembre 2013

ACTE EN DEFENSA DE LA LLENGUA

El passat dissabte 14 de setembre, el Casal Riudomenc va acollir un acte en defensa de la llengua catalana organitzat per l'Ajuntament de Riudoms.
La sala multiús durant la xerrada (FOTO: Elena Domingo)
FONT: FemSafareig.cat
Les ponents de la xerrada van ser la Sra. Àngels Feliu, formadora del Programa d'Immersió Lingüística dels S.T.T, la Sra Núria Rofes, coordinadora de Llengua i Cohesió Social dels S.T.T i la Sra Rosa M. Codines, inspectora d' Educació dels S.T.T
El contingut de l'acte es va centrar en l'exposició per part de les ponents de la implantació a Catalunya del model d'Immersió Lingüística (copiat del Canadà) que es va iniciar a l'any 1976.
Es va remarcar que la LEC, l'actual llei d Educació a Catalunya, diu que els alumnes no podran separar-se per raó de llengüa ni per escoles ni per grups i també del rol que té i ha tingut aquest model en la cohesió social del nostre país.
Tessa Molas

13 de setembre 2013

OBRES A L'INSTITUT

La Generalitat de Catalunya, propietària del nostre institut, ha dedicat una partida pressupostària a fer diverses actuacions a l’edifici i solucionar d’aquesta manera alguns problemes d’humitats que es patien. Han aprofitat les vacances d’estiu per executar les obres, evitant així les possibles molèsties als alumnes i professors. El resultat es pot veure al pati del centre i als aparcaments de vehicles, on s’hi troben uns nous elements decoratius, els barrets de ventilació.

09 de setembre 2013

BEQUES PER A ENSENYAMENTS POSTOBLIGATORIS

Des del passat 20 d'agost està obert el termini de presentació de les beques de caràcter general per a ensenyaments postobligatoris. Aquestes ajudes estan convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a estudiants que el curs acadèmic 2013-2014 cursin ensenyaments postobligatoris. En el cas del nostre centre, per a alumnes de Batxillerat i del CFGM. 
Podeu consultar les condicions i sol·licitar la beca en el següent enllaç:


Recordeu que el termini finalitza el dia 30 de setembre!

08 de setembre 2013

WEB I BLOG: BONES PERSPECTIVES

Tot just farà ara dos anys de l'entrada en funcionament del projecte actual de la pàgina web i del blog del nostre institut. En aquest temps tots i totes hem fet un esforç gran per tal d'incloure, cada cop més, la utilització d'aquestes estructures en el dia a dia de la nostra comunitat educativa.
La pàgina web ha esdevingut a hores d'ara una eina imprescindible com a canal de comunicació entre professorat, pares, mares i alumnes del centre. Aquesta pàgina inclou la informació més completa i més actualitzada del centre en quant a calendaris, horaris, organització, documentació, recursos, projectes, normatives,...
Durant aquests anys la web ha rebut més de 22.000 visites (13.000 d'elles el darrer curs) amb una mitjana de més de 30 visites diàries i ara ja ha consolidat en la seva estructura qüestions primordials com són els llibres de text, els dossiers de feina d'estiu, les autoritzacions de les sortides, els documents referents a la secretaria i d'altres documents importants. Això ha suposat un estalvi significatiu en papers i fotocòpies que és molt necessari en aquests temps complexes.
Com a curiositat podem dir que la jornada amb més visites que ha rebut la web va ser el primer dia de classe del curs passat, el 12 de setembre de 2012, amb un total de 276 visites!

Per una altra banda l'altre espai 2.0, el nostre blog, ha aconseguit en aquesta curta vida una acceptació força engrescadora. Aquest bocí de l'institut pensat com una finestra oberta al dia a dia del centre, molt menys formal que la web i obert a l'opinió de tota la comunitat educativa de l'institut és a punt d'assolir a dia d'avui les 40.000 visites. 
Cal destacar que la seva utilització ha crescut lentament al llarg dels mesos de forma que al juny passat es van assolir 3.000 visites en tot el mes. De fet, l'entrada on s'anunciava el naixement del blog, el 8 de setembre del 2011, ja ha registrat amb el seu article "Estrenem web i bloc" més de 400 visites. 
Des de la coordinació d'aquests espais hem fet un esforç important per tal de mantenir els articles actualitzats i tenir cura de la qualitat de les entrades. Aquesta dedicació ha fet que la producció hagi estat generosa i hagin vist la llum 319 articles (164 al darrer curs) amb diferents temàtiques.

Volem començar un nou curs amb reptes nous i engrescadors que passen pel desig de millorar la web i el blog. I és per això que donem les gràcies a tots els que han col·laborat en la confecció dels espais i us demanem, un curs més, la vostra cooperació i complicitat en el manteniment i actualització dels continguts.

06 de juliol 2013

BON ESTIU 2013

Des del blog ens despedim fins el setembre. Recordeu que teniu la feina d'estiu i les instruccions per les recuperacions a la pàgina web del centre, a la pestanya de "Departaments".
Us volem desitjar un Bon Estiu amb unes imatges. Aquest cop ho fem amb els muntatges digitals de la Jimena Estévez Domínguez.

BON ESTIU!!!