11 de desembre 2013

LA BIBLIOTECA ES FA GRAN

Aquest curs 2013/2014, els tradicionals regals de Nadal o de  Reis han arribat d’hora a la biblioteca del nostre Institut i és que des de començament de curs, ha vist incrementat significativament el nombre de volums gràcies a una  col·lecció de llibres de poesia  d’autors catalans del segle passat.

Edicions 62 ha publicat, amb tapa dura i tipografia i formats molt acurats, l’obra poètica dels nostres autors més significatius en una col·lecció de llibres intitulada Poetes del  XX i el diari Ara els ha fet arribar als centres educatius que els seus subscriptors escollien,  a mena de promoció del diari.
D’aquí que gràcies a les famílies Aragonès/Pedrola  i Gili/Sancho, l’institut pugui posar a disposició dels usuaris de la biblioteca la prestigiada  Antologia General de la Poesia Catalana de Castellet i Molas, la Poesia Completa de Marià Manent,  obres de Salvador Espriu en el centenari del seu naixement, la conegudíssima obra poètica de Miquel Martí i Pol, autors clàssics com Josep Carner, Joan Maragall, Josep M. de Sagarra, Carles Riba,  el valencià Vicent Andrés Estellés tan lligat a Tarragona, els indispensables Joan Vinyoli, Màrius Torreus, Joan Salvat-Papasseit, Maria Mercè Marçal i altres autors catalans de prestigi.

Des  d’aquestes línies, agraïm el regal a les famílies que l’han propicitat i felicitem els usuaris de la biblioteca perquè estan d’enhorabona!