01 de desembre 2013

SORTIDA A PRADES DE 2n D'ESO

Els alumnes de 2n d’ ESO del nostre institut hem anat a Prades per dur a terme unes activitats esportives: futbol flag, orientació i senderisme. D'aquestes activitats, una no l’hem pogut realitzar perquè els bombers estaven molt ocupats en l’incendi produït a Girona i per motius de seguretat no hem pogut accedir a les muntanyes de Prades i hem fet el circuit pel poble.  Igualment ens ho hem passat molt bé!!!
De bon matí els alumnes hem pujat a l’autobús que ens ha dut  fins a Prades. Allà hem tingut una estona per esmorzar i repartir-nos en grups. Després ens han explicat les normes i després del discurset de sempre, ràpidament ens hem dividit en cada grup. Uns han anat a fer orientació i els altres a fer algunes activitats de futbol flag.

FUTBOL FLAG
És una variant del futbol americà però sense contacte físic. Consisteix en que l’equip contrari ha de plantar la pilota al principi del camp propi i els de l’altre equip ho han d’impedir. S’impedeix arrencant un “flag”, un parell de cintes que a tots ens penjaven de la cintura i estaven enganxades en velcro de manera que es poguéssin estirar. Quan te n’estiraven una quan tenies la pilota , la pilota passava a ser de l ‘equip contrari. Quan veiem que ens podia passar, ràpidament passàvem la pilota a un altre del mateix equip abans de que t’arranquéssin una cinta.

ORIENTACIÓ
Consisteix en seguir les indicacions del mapa que ens donen en  un paper que havíem de marcar amb unes grapes que ens trobàvem pel recorregut i els monitors que ens anàvem trobant  ens apuntaven el temps.  Els que tinguéssin el millor temps , passaran a una següent fase.


El temps ha estat molt bo, alguns s’han perdut, potser els labavos no estaven netíssims, alguns no s’han portat prou bé, però hem après, hem “xalat”, hem rigut, hem cantat i ens ho hem passat molt bé. A més, les rialles i les bromes han fet que ens canséssim tard, i en aquell moment  ja érem a l’autobús de tornada, fatigats però alegres d’haver-nos’ho passat tant bé!

                                                                                                                                         Emma Ll. B.   

Aquí teniu una mostra en forma de vídeo de les fotos de les diferents activitats