23 de febrer 2016

Presentació dels Treball de Recerca 2015-2016 al Casal

El 12 de febrer els alumnes de 2n de Batxillerat van presentar els seus treballs de recerca al públic en un acte multitudinari al casal de Riudoms.
La presentació va comptar amb els parlaments de la directora del centre, Tessa Molas, l’alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, el president de l’AMPA Xavier Vives, la regidora de joventut, Maria Cros, i la tutora dels alumnes Ana Belén Arias.
Desprès dels parlaments es va fer l’entrega se les beques d’excel·lència que dona l’Ajuntament als tres alumnes de batxillerat amb millor nota. Aquestes beques estan dotades amb 200, 400 i 800 € i van ser per Iris Quesada, Júlia Aragonés i Marina Fuentes, respectivament.
Un cop finalitzada l’entrega de les beques els alumnes de 2n van fer una petita actuació per explicar la seva experiència amb el treball de recerca comparant-lo metafòricament amb l’elaboració d’un pastís.

L’acte va concloure amb una actuació musical a càrrec de Emilian Bosinceanu i Mireia Vaquer a les veus, Marc Domínguez a la guitarra i Carlota Mir a la flauta travessera; i amb un piscolabis del qual van poder participar tots els assistents mentre passejaven entre els treballs i els comentaven amb els seus autors.