01 de febrer 2016

Participem a la Copa Cangur

El passat dijous 28 de gener hom va celebrar la III Copa Cangur en diferents seus arreu de Catalunya. Aquest concurs matemàtic consisteix en una prova per equips en què alumnes de segon i tercer d’ESO han de resoldre fins a 12 problemes matemàtics en 60 minuts. S’hi premia l’exactitud del resultat, la velocitat en la resposta i la dificultat relativa de les diferents qüestions. Per mitjà d’un programari específic es pot anar seguint l’evolució dels diferents equips, que fins als darrers segons de la prova tenen temps per millorar la posició en la classificació.

El nostre centre hi participava amb dos equips a les proves que es feien a l’Institut Fontanelles de les Borges del Camp, al costat de 20 equips més d’altres centres de la comarca. Tot i que els resultats no han estat els esperats, l’experiència ha estat molt enriquidora per als alumnes i ja estem pensant a escalar posicions en la propera edició.

Els alumnes participants de 2n d’ESO han estat Aina Fargas, Maria Garcia, Asmae El Oufi, Laura Salvadó, Cristina Toda i Albert Arjona; els de 3r han estat Selene Orihuela, Clara Sánchez, Albert Joanpere, Carles Llauradó, Martí Viñuales, Helena Hernández, Aleix Tost i Santi Fargas.