04 de novembre 2015

Isis "G.Tassinari" Pozzuoli, Nàpols

La quarta trobada del projecte Erasmus "Preparing for life in 21st century" s’ha fet a Pozzuoli, localitat propera a la ciutat de Nàpols, del 20 al 24 d'octubre d’enguany.

En aquest aplec hi han assistit només professors dels centres participants, que –recordem-ho– són el d’Hongria –que coordina el projecte– el de Romania, el de Grècia, el de Turquia, el d’Itàlia i nosaltres.

Entre els temes que s'hi han tractat destaquem la valoració i l’avaluació de les activitats que s'han dut a terme fins al moment i la previsió de les tasques que encara queden pendents i també les matèries a treballar per part dels alumnes que hi participen i la seva difusió a la plataforma etwinning.


Un altre punt que s'hi ha tractat fa referència a les mobilitats que queden pendents, sobretot la propera, que serà al nostre centre a finals de febrer del 2016. S'havia preparat un esborrany de programa i s'hi han fet modificacions que anirem detallant properament. Esperem que l'experiència sigui tan bona com les mobilitats que s'han fet fins ara. Ja us n’anirem informant...

Isabel Domingo