04 de novembre 2015

El dia de la Bicicleta

AMPA
Institut Joan Guinjoan


 Benvolguts pares i mares,


L’institut, amb motiu de la campanya “Agafa la bici!”, celebrarà el proper dijous 19 de novembre el dia de la bicicleta, en què tots els alumnes, professors i altres treballadors del centre seran convidats a venir amb bicicleta a l’institut a canvi d’esmorzar i un obsequi.

Aquesta campanya vol fomentar l’ús de la bicicleta com a transport per a venir a l’institut i el que pretén aquest dia és que els alumnes que podrien venir amb bicicleta, però que normalment no ho fan, s'atreveixin a provar-ho i així potser ho faran més endavant.

Durant aquesta setmana i fins el dia 5 de novembre, tots els alumnes que vulguin venir en bicicleta el dia 19 es poden apuntar a les llistes que tenen penjades en les seves classes.

Si vénen amb bicicleta, se’ls posarà un adhesiu que justifica que han arribat amb bicicleta, encara que no siguin a la llista. I hauran d’ensenyar aquest adhesiu per poder agafar l’esmorzar i l’obsequi.

Si s’apunten a la llista i el dia 19 de novembre vénen amb bicicleta, tindran esmorzar i obsequi segur. Mentre que si no s’han apuntat a la llista però igualment vénen amb bicicleta aquest dia, no els podrem garantir l’esmorzar i l’obsequi, però –si en sobren– els en donarem.

Com que ens sembla que us pot preocupar el tema de la seguretat, us fem saber que l’Ajuntament tallarà el trànsit del carrer de davant de l’institut, perquè els alumnes hi puguin arribar sense vehicles que els entrebanquin, i voluntaris de l’AMPA se situaran en punts estratègics del poble per controlar el trànsit.

A més a més, us fem saber que les bicicletes s’aparcaran dins de l’institut i estaran vigilades tot el dia, i que els participants que ho considerin necessari podran fer servir les dutxes del poliesportiu, que estaran obertes de 2/4 de 8 a 8 a la seva disposició, per cortesia de l’Ajuntament.


Us saludem molt atentament.