18 de juny 2015

INTERCANVI DE LLIBRES DE TEXT

L’AMPA, amb la col·laboració de l’Institut, posem en marxa la creació d’un intercanvi de llibres de text per al curs 2015-16.

Amb aquesta iniciativa pretenem:

·    Fomentar tota una sèrie d’actituds i valors que per una banda, giren al voltant del reciclatge i el respecte pel medi ambient i, per l’altra, l’ús sostingut del material i el fet de compartir, respectar i responsabilitzar-se dels llibres.

·       Abaratir el cost en la compra de llibres de text.

·      La reutilització de llibres pot aportar un valor afegit a la tasca habitual a les aules, ja que permet treballar de forma efectiva valors que són presents en la proposta educativa del centre.

QUI SE’N POT BENEFICIAR?

  • Totes les famílies que estiguin associades a l’AMPA. Les que no ho estiguin, podran fer-ho els dies que fem aquest intercanvi.

QUAN I COM HO FAREM?

  • Els dies 29 i 30 de juny, de 19h a 21h, a l’Institut (entrada per la porta que entra actualment l’alumnat).

  • Cada família portarà els llibres de text i lectura que vulgui intercanviar. No cal dir que han d’estar en bon estat. Caldrà comprovar els ISBN pertinents en els llistats de llibres que el centre us facilitarà.

  • S’estableix un valor simbòlic de 5€ per llibre, per facilitar l’intercanvi i fomentar el reciclatge de llibres.

Per qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic:  ampa_ies@yahoo.es



US ANIMEM A PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE!!!


NOTA:  Us comuniquem que,  aquest curs, en els llibres de 1r ESO i 3r ESO hi haurà canvis i per això no es podran oferir tots els llibres en l’intercanvi. Segurament algun es mantindrà així com també pot ser que coincideixin els llibres de lectura.