21 d’abril 2015

L’EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU

Avui als alumnes d’Economia de l’Empresa de 2n de Batxillerat ens han fet una classe molt especial: 5 ex alumnes del nostre centre que estudien diferents graus relacionats amb el món de l’economia ens han vingut a explicar la seva experiència a la universitat: L’Isma i la Glòria fan ADE a la URV i el Felip fa Economia a la mateixa universitat. L’Aida i el Joan estudien a Barcelona: l’Aida a ESADE i el Joan fa ADE a la UPF.
Ens han explicat com són els seus estudis, quants alumnes hi ha a les seves classes, com s’organitzen el dia a dia, què els agrada més de ser universitaris i ens han donat molts consells; els que hem trobat més útils són aquests: la importància de treballar en equip, intentar que els professors a la facultat ens coneguin, tenir el títol d’anglès, anar al bar de la facultat només de tant de tant i aprofitar totes les oportunitats que se’ns vagin presentant per aprendre coses noves.
Ens han fet agafar moltes ganes de ser universitaris, i també ens han ajudat a carregar les piles per encarar amb força el final del curs i les PAU, que ja s’acosten!