04 de febrer 2015

PRIMERA REUNIÓ DEL PROJECTE ERASMUS DEL CENTRE A ATENES



El nostre centre torna a participar en un programa Erasmus (abans dit Comènius) que s'allargarà durant dos anys, del 2014 al 2016. Els coordinador del nostre centre és el professor de matemàtiques Miquel Sánchez i porta per títol  "Preparing for life in the 21st century".

Aquesta vegada són cinc els centres de secundària implicats, apart del nostre, i pertanyen als següents països: Hongria, Rumania, Grècia, Turquia i Itàlia.

La primera reunió de treball va tenir lloc a Atenes dels dies 22 a 25 de gener -coincidint amb les eleccions al país!- D'entre els acords presos, destacar les dates de les properes trobades a cada país, amb les mobilitats d'alumnes corresponents, i el calendari de tasques a fer per part dels alumnes que hi particiaran, segons les pautes donades pels professors.
Les activitats treballaran diferents matèries, amb un fill conductor comú per a cada una d'elles, però reflexant les peculiaritas pròpies de cada país.
Les tasques, amb l'anglès com a llengua vehicular, es penjaran a la plataforma etwinning, a la qual hi podran accedir tots els alumnes.

De moment ja s'està treballant en la propera trobada o meeting a  Budapest, prevista per a meitats de març...ja us anirem informant!