22 de desembre 2014

NADALES A L'ONADA


El dia 18 de desembre alguns alumnes de les classes A i D de 1r d’ESO van anar a tocar la flauta davant dels senyors i senyores de l’Onada, la residéncia de persones de tercera edat de Riudoms. Els alumnes van estar assajant durant cinc dies les nadales per fer-ho bé davant del públic. La professora de música Pilar López va preparar als alumnes per a l’actuació, els quals es van preparar cinc nadales per flauta: “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Fum fum fum”, “El tirineu” i “Joia del món”.
El dia de l’actuació els alumnes van marxar de l’institut a un quart de dotze i van tornar a  un quart d’una, durant aquella hora van estar tocant les cinc nadales i alguns senyors i senyores que se les savien cantaven al so de la flauta. Els hi va agradar tant que van demanar que tornessin a repetir-ne alguna.
Es podria dir que va ser tot un éxit, ja que ningú no es va queixar de haver-ho fet malament i cap senyor ni senyora no va apagar el seu audífon; com a molt el van posar més fort per sentir més bé els alumnes i a la professora Pilar, i van aplaudir fins al final.

Laura Salvadó Bautista i Marta De Diego Barrionuevo