23 de desembre 2014

ACTIVITATS SOLIDÀRIES A LES JORNADES CULTURALS

ACTIVITATS SOLIDÀRIES A LES JORNADES CULTURALS!!

Aquest dilluns 22 de desembre hem celebrat les jornades culturals al nostre institut.
Durant tot el dia s'han dut a terme diferents tallers, actuacions, torneigs, conferències, exhibicions, concursos, activitats esportives, etc.
A més s'han organitzat diferents activitats solidàries per recollir fons pels “Horts socials” de Riudoms.

Horts socials contra l’atur

"Llevar-se i no saber què fer en tot el dia... lliurar un currículum per aquí i un altre per allà sense obtenir cap mena de resposta... Aquest és, si fa o no fa, un dia per a moltes de les persones que estan a l’atur. No disposar d’obligacions concretes i veure com es tanca una porta rere l’altra fa que augmenti el seu estat depressiu.
Per intentar evitar-ho, per mantenir-los ocupats i, alhora, per poder-los ajudar en la seva economia domèstica, l’entitat Càritas de Riudoms en col·laboració amb l’Ajuntament vol crear els anomenats horts socials dels que se’n beneficiaran 12 famílies aturades del poble.
L’objectiu és oferir una activitat perquè ells se sentin útils, tinguin una obligació, i que alhora en puguin treure un profit beneficiant-se de les collites per al consum propi, de la teràpia ocupacional i a la vegada puguin rebre una formació agrícola.

Volem comptar amb tu, perquè amb la solidaritat de tots 

siguem capaços d’ajudar a fer realitat aquest projecte . 

Ens ajudes?


MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!