23 de gener 2013

UNA REUNIÓ COM CAL

Vistos els diferents paisatges que ens rodegen en aquests temps aspres, plens de desencants i retallades, esquitxats per tot arreu de polítics corruptes i lladregots immorals, s'agraeix una iniciativa com la que es va dur a terme ahir al nostre institut. 
Tot i les reiterades (i sovint injustes) crítiques que rebem el professorat, la majoria de nosaltres dediquem esforços innumerables a tasques fora d'allò què és (estrictament) el nostre horari de permanència en el centre. 
Un bon exemple és el grapat d'incòmodes reunions que fem a l'hora del pati (la nostra hora d'esbarjo) per tal d'agilitzar algun tema (més o menys) important o tractar d'alguna qüestió (menys o més) urgent. 
Són aquestes trobades uns moments gens estimulants, plens d'entrades i sortides (els que arriben tard i els que marxen d'hora, que sovint són els mateixos), de mossegades a l'entrepà furtiu, de badalls de desesperació/gana/avorriment i d'algun que altre renec (per sota) d'algú que té un matí farcit de classes.
Per això avui haig d'aplaudir la brillant idea de la Lali, la coordinadora de Batxillerat, que ha aconseguit convocar-nos a una reunió informativa de tutors de treballs de recerca que ha estat tot un èxit. Tothom ha fet bona cara i ha participat de bon grat en la  trobada de feina que plantejada d'una altra forma ens hagués semblat un nou desencant pedagògic. I tot gràcies a una cafetera Nespresso, una caixa de galetes, un deliciós pastís de formatge i un munt de comprensió vers els seus companys i companyes. Gràcies Lali!
Eduard Ortells