12 de desembre 2012

ENTREGA DELS PREMIS REDDIS

Ahir dimarts 11 de desembre per la tarda a la Seu de la Fundació privada Reddis de Reus es van atorgar els premis als treballs de recerca de batxillerat del curs anterior. Aquests premis tenen l'objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l'ensenyament secundari postobligatori.
El Jurat, format per un representant del Departament d'Ensenyament, un representant de la Universitat Rovira i Virgili, 
la directora de l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms i un representant de la Fundació Reddis, un cop seleccionats els 4 millors treballs va donar els següents premis:
Primer premi de caire Científic i Tecnològic de 1.500 euros al treball "Quants lactobacillus t'esperen?" de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus.
Primer premi de l'àmbit d'Humanitats, Ciències Socials i Art de 1.500 euros al treball "L'estigma de les malalties mentals en la prensa escrita" de l'Institut La Selva del camp.
Segon premi de caire Científic i Tecnològic de 1000 euros al treball "Els microcontroladors" de l'Institut Cambrils.
Segon premi de caire d'Humanitats, Ciències Socials i Art de 1000 euros al treball "La pagesia al nostre municipi" de l'Institut de l'Hospitalet de l'Infant.
El nostre centre ha participat com a jurat en el procés de selecció dels treballs i no ha pogut participar en el concurs d'aquest any ja que el curs passat va rebre un primer premi per a l'alumna Claudia Ferré amb el treball de recerca "Una ment compartida".

La Direcció