06 de desembre 2012

PETITA CRÒNICA DEL VIATGE A TURQUIA (COMENIUS)

 
Us devíem des del passat mes d'octubre una petita crònica del viatge a Turquia dut a terme dins el Projecte Comenius. Les dues alumnes participants ens han fet arribar aquest escrit i unes fotos per ilustrar-lo:

"Aixecar-se aviat un diumenge va valdre la pena. No era un diumenge qualsevol, sinó el que marxavem cap a Adana, la ciutat de Turquia on hi havia la trobada de centres del nostre Comènius. Quatre hores dalt d’un avió  per arribar a Istanbul i una altra més per anar a Adana. Ens vam instal·lar a l’hotel i a dormir que havia sigut un dia molt cansat.
Una de les coses que ens va sorprendre més va ser quan vam anar al col·legi d’Adana i els ens van rebre com si fóssim gent famosa i ens demanaven autògrafs.
Poc a poc vam anar fent amistat amb les altre persones; les angleses, letones, búlgares, les alemanyes i els romanesos. Durant les sortides i visites que fèiem ens anàvem mirant i somrient però costava fer el primer pas de començar conversa. Jo portava l’uno, un joc de cartes que els hi va agradar molt i anàvem jugant, a les nits anàvem a les seves habitacions, a l’autobús cantàvem i ballàvem, vam anar a uns banys turcs i ens vam banyar a una piscina tots junts. L’última nit la vam passar a la Capadòccia on vam ballar fins més no poder en una discoteca que ens van obrir els de l’hotel. Quan ja ens havíem agafat afecte i confiança va arribar el pitjor: el comiat. Era increïble com havia pogut passar tant ràpid aquella setmana. Era estrany aixecar-se i agafar un avió en direcció Catalunya i deixar enrere Adana, on havíem passat una gran setmana impossible d’oblidar."