01 d’octubre 2012

NOU ENLLAÇ ALS TREBALLS DE RECERCA 2011-2012

Al llarg dels anys que porta el centre oferint estudis de Batxillerat s'han anat arxivant els diferents dossiers del treballs de recerca confeccionats pels diferents alumnes. Aquests treballs, que en són molts, es troben classificats i guardats en format paper a la Biblioteca de l'institut i es poden consultar lliurement. 
Des del curs passat, des de Coordinació de Batxillerat s'ha demanat que els treballs s'entreguin també en format digitalitzat (PDF) per tal de poder-los arxivar en un disc dur virtual i facilitar així la seva consulta a través de la xarxa.
Ara ha arribat el moment d'incorporar aquesta possibilitat a la nostra pàgina web. Podeu trobar l'enllaç als treballs de recerca del curs passat a la pàgina 
Curs 2012-2023>Estudis>Batxillerat>Treball de Recerca. 
Allà trobareu el link que us dirigirà al llistat de treballs i des d'allí podreu consultar-los o descarregar-los si voleu.
Tenim previst recuperar al llarg del curs treballs de cursos anteriors que hagin estat especialment significatius (bé treballs qualificats amb 10 o bé premiats en concursos) perquè els podeu consultar i gaudir.
Aprofitem aquesta estrena per donar les gràcies al professor Xavier Sastre que ha estat l'encarregat de classificar, homogenitzar i penjar a la xarxa els treballs del curs anterior.
Us convidem a fer una passejada d'investigació i recerca a partir dels treballs dels nostres alumnes. Us posem l'enllaç directe per si no podeu esperar més i voleu anar-hi ja: