26 d’octubre 2011

PROJECTE COMENIUS: Primera trobada a Letònia (Octubre 2011)





Com ja sabeu, el nostre Centre participa en un projecte de Comenius centrat en les matemàtiques i que porta per títol Maths as play. 

La primera reunió de treball o meeting ha estat a Letònia, del 3 al 8 d’octubre. Hi han participat 19 professors de tots els centres i 4 alumnes de Turquia. 

En les sessions de treball, s’han presentat i debatut les següents qüestions, prèviament treballades a cada centre: 

1- Presentació del sistema educatiu de cada país. 

2- Presentació del projecte curricular de matemàtiques de cada país. 

3- Presentació dels resultats d’una enquesta sobre l’actitud dels alumnes envers les matemàtiques dels diferents centres participants. 

4- Presentació dels logos proposats per cada país. 

Respecte dels currículums de matemàtiques de cada país i del resultat de les enquestes, tindreu informació més detallada en l’apartat de Projecte Comenius del web del nostre centre. 

Pel que fa a l’apartat dels logos, cada centre va aportar tres propostes de les quals en va quedar una representant de cada país. Ara caldrà que els alumnes de cada centre n’escolleixin una d’entre les dels diferents països, excepte el seu, per triar, finalment, el logo que representi el nostre projecte. 

De cara a la propera trobada, que serà del 27 de febrer al 2 de març de 2012 a Romania, caldrà preparar les següents tasques: 

1- Elecció d’un logo per a la competició final. 

2- Creació d’una pàgina etwinning pel projecte. 

3- Confecció d’un recull de vocabulari de termes matemàtics en anglès, però també en les altres llengües integrants del Comenius. 

4- Creació d’un web sobre el projecte a nivell de tots els centres participants.