04 de novembre 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR


Segons el calendari establert pel DOGC, comença avui el procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics. Al nostre institut ens toca renovar 3 professors, 1 pare o mare, 2 alumnes i 1 membre del PAS.

Recordem que el Consell Escolar és el màxim òrgan consultiu i de presa de decisions de tota la comunitat escolar. Entre les moltes funcions cal destacar que aquest òrgan aprova el projecte educatiu del centre, el pressupost i les normes de funcionament intern. També resol conflictes de convivència entre membres de la comunitat i analitza i valora el funcionament general de l’institut.

Els alumnes han estat informats en sessions de tutoria del procés electoral que es durà a terme aquest mes de novembre i de la funció dels seus representants com a defensors dels interessos del conjunt d’estudiants.

S’obre avui un període de presentació de candidatures que continuarà amb la constitució de les meses electorals i culminarà a finals de mes amb les votacions al centre.

Des d’aquestes línies encoratgem a tothom (pares, mares, alumnes, professors,…) a participar de forma activa en el procés, bé com a candidats o bé participant amb el seu vot el dia de la convocatòria.