27 de maig 2014

TOT L’INSTITUT VA PARTICIPAR AMB LA SOLIDARITAT!!

El dia 1 d’abril, a l’institut, vam celebrar les Jornades Culturals.
Durant aquestes jornades vam compartir diferents experiències culturals i lúdiques. Els nostres alumnes van poder participar en una gran diversitat de tallers, conferències, gravació en directe d’un programa de ràdio, representació teatral, masterclass de zumba fitness, activitats esportives ...

També vam dedicar la jornada a organitzar diferents botigues solidàries per tal de recollir diners per l’ONG “Mans Unides”:
1r d’ESO: Venda de pastissos                                        2n d’ESO: Venda de “Hot dogs”
3r d’ESO: Venda de crepes                                            4t d’ESO: Taller de samarretes
2n de BAT: Túnel del terror                                           Venda de polseres solidàries
2n A: Sorteig de tres cistelles amb productes donats pels comerços de Montbrió, Riudoms i Vinyols.

L’objectiu era col·laborar en un dels projectes de desenvolupament d’aquesta ONG, concretament en un dels seus projectes educatius.
Tots els diners recollits es destinaran a la construcció de 4 aules a l’escola d’Educació Secundària de Limdapura al centre de Gujarat (Índia).
Amb el lema “podem ajudar a construir un nou món” hem treballat amb els nostres alumnes la solidaritat amb les persones més necessitades, fet que els ha fet reflexionar sobre les seves condicions de vida i la defensa dels drets humans.

Gràcies a la col·laboració de tothom es van recollir 1.040 € que han estat lliurats a les representants de Mans Unides de Riudoms.


Agraïm tot l’ajut rebut dels alumnes, dels comerços i a tots els que ho han fet possible.