04 de juliol 2012

JUBILACIÓ DEL MARCEL·LÍ PINYANA


El passat dimecres 27 de juny es va fer a l'INS Fontanelles de les Borges del Camp l'acte de comiat per jubilació d'en Marcel·lí Pinyana. En Marcel·lí va estar exercint la docència com a mestre de Ciències Socials al nostre institut durant deu cursos i és un dels professors que formaren part del primer claustre del centre. Actualment desenvolupava la seva tasca docent a l'INS Fontanelles on formava part de l'Equip Directiu com a Secretari.
Foto d'arxiu on apareix el Marcel·lí en una de les primeres
 reunions al nostre centre al setembre del 1996
A l'acte varen assistir un bon nombre de companys , amb una especial i nombrosa representació del nostre centre. A la taula preferent, el propi homenatjat estava acompanyat de l'Esteve Folch, director de l'institut Fontanelles, la Cap de Departament de Socials, una representant de l'AMPA i un regidor de l'Ajuntament de les Borges. Tots ells van fer breus parlaments d'agraïment al Marcel·lí pel seu caràcter afable i pel treball ben fet que sempre l'ha caracteritzat i aprofitaren per desitjar-li la millor de les sorts en aquesta nova etapa que ara comença.
Especialment emotives van ser les paraules del propi Pinyana que agraí a tots que l'acompanyessin en un dia tan especial per a ell i donà les gràcies per haver aconseguit, dia rere dia, ser algú que anava a treballar a gust.
Després li va ser lliurat un regal col·lectiu: un quadre pintat a l'oli de la plaça del Mercadal de Reus fet per un artista local i es va passar un acurat audiovisual de fotografies del Marcel·lí Pinyana com a mestre als diferents centres on ha treballat.
Com a cloenda tots els assistents brindaren amb una copa de cava desitjant-li molta sort en la seva jubilació.