17 de juny 2012

ACTE DE FINAL DE CURS D'ESO

                                            
Aquest divendres 15 de juny del 2012 s'ha fet l'acte de cloenda de curs per als alumnes de quart d'ESO.

L'acte, en primer lloc, ha consistit en el lliurament dels premis del tradicional Certamen Literari "Enric Massó i Urgellès". Aquest concurs es fa des de la fundació de l'institut i premia els millors treballs literaris dels alumnes fets en les diferents llengües que s'ensenyen al centre i també als participants en format de còmic.

A continuació s'han fet el lliurat els guardons de la primera edició dels Premis a l'Esforç "Serafí Agustí". Aquest premi s'atorga als quatre alumnes de l'ESO , 
un de cadascun dels cursos, que més esforç han dedicat als seus estudis amb independència dels resultats estrictament acadèmics que han obtingut. Els mereixedors del reconeixement són triats pels equips docents de cada nivell i enguany els guardonats han estat Iman El Bouchafrati, Youssra Chamlal, David Toda i Beatrice Diana Ancateu. 

La dotació dels premis del Certamen Literari va a càrrec de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del nostre institut i els Premis a l'Esforç els dota, a parts iguals, l'institut i l'AMPA.

Finalment s'han lliurat les orles commemoratives a cadascun dels alumnes de quart d'ESO.

La festa ha acabat amb un refrigeri. I els alumnes i professosrs de quart l'han allargada amb un sopar de comiat, en un restaurant de  Reus.