09 de novembre 2011

JOAN GUINJOAN VISITA L'INSTITUT

El mestre Joan Guinjoan rebent l'obsequi del centre
de mans de l'Antonio Llaó
El passat dimarts, dia 8 de novembre, ens va visitar el músic Joan Guinjoan acompanyat per un familiar, una reportera del diari "El País" i un fotògraf del mateix diari. El mestre Guinjoan va ser rebut per la directora de l'institut, Tessa Molas, i la Coordinadora pedagògica i professora de música, Pilar López. Va ser una visita curta i intensa en què el compositor riudomenc va evocar records d'infantesa en un senzill esmorzar força distès. Després se li va lliurar un gravat artesà en fusta fet per l'artista local Antonio Llaó amb l'escut heràldic de la família Guinjoan, que el cèlebre músic va rebre amb emoció.


Mostrant el gravat en fusta de la casa Guinjoan

El compositor en un moment de l'esmorzar amb el seu cosí germà

El músic riudomenc és un excel·lent conversador

Junt amb la directora en una classe de música

Conversant amb la Pilar López a l'aula de música

Abans de marxar va poder fer una breu visita a una classe de música on va tenir contacte amb alumnes de primer cicle de l'ESO, va conèixer la nova pàgina web (en especial l'apartat on es fa esment de la seva figura) i va ser entrevistat per dos alumnes de quart d'ESO per a la revista del nostre centre.
En Joan Guinjoan es va mostrar en tot moment encantat de ser al seu poble i a l'institut que porta el seu nom on segons les seves paraules "se sent com a casa". El proper 28 de novembre serà el seu 80è aniversari. El felicitem per aquesta fita i també per la seva senzillesa i proximitat que fan que sigui una persona veritablement entranyable.

Un moment de l'entrevista per la revista La Mòbila