20 de novembre 2015

Servei d'infermeria


A partir de la setmana que ve, hi haurà una infermera al centre, Judit Fontgivell, per atendre consultes dels alumnes.

La direcció



JUDIT FONTGIVELL FERRAN
INFERMERA DEL  PROGRAMA SALUT I ESCOLA

HORARI DE LA CONSULTA OBERTA:

CURS 2015-2016

SETEMBRE: El dijous 17 d’11’30 a 13 hores.
OCTUBRE: Els dijous 1, 15 i 22 d’ 11’30 a 13 hores.
NOVEMBRE: Els dijous 5 i 19 d’11’30 a 13 hores.
DESEMBRE:  Els dijous 3 i 17 d’11’30 a 13 hores.
GENER: Els dijous 14 i 28 d’11’30 a 13 hores.
FEBRER: Els dijous 11 i 25 d’11’30 a 13 hores.
MARÇ: Els dijous 10 i 24 d’11’30 a 13 hores.
ABRIL: Els dijous 7 i 21 d’11’30 a 13 hores.
MAIG: Els dijous 5 i 19 d’11’30 a 13 hores.
JUNY: Els dijous 2 i 16 d’11’30 a 13 hores.

I TAMBÉ PODEU FER CONSULTA PER CORREU ELECTRÒNIC A:


coberta.riudoms@grupsagessa.cat

05 de novembre 2015

Agafa la Bici !

El proper dijous 19 de novembre, si véns en bicicleta a l’institut tindràs premis!

Donarem esmorzar i obsequis a tots els participants i, a més, podràs guanyar entrades per al PORTAVENTURA, en sortejarem dues!

Si vols estar al corrent de totes les novetats, segueix-nos  a la pàgina de facebook d’Agafa la Bici: 

04 de novembre 2015

Isis "G.Tassinari" Pozzuoli, Nàpols

La quarta trobada del projecte Erasmus "Preparing for life in 21st century" s’ha fet a Pozzuoli, localitat propera a la ciutat de Nàpols, del 20 al 24 d'octubre d’enguany.

En aquest aplec hi han assistit només professors dels centres participants, que –recordem-ho– són el d’Hongria –que coordina el projecte– el de Romania, el de Grècia, el de Turquia, el d’Itàlia i nosaltres.

Entre els temes que s'hi han tractat destaquem la valoració i l’avaluació de les activitats que s'han dut a terme fins al moment i la previsió de les tasques que encara queden pendents i també les matèries a treballar per part dels alumnes que hi participen i la seva difusió a la plataforma etwinning.


Un altre punt que s'hi ha tractat fa referència a les mobilitats que queden pendents, sobretot la propera, que serà al nostre centre a finals de febrer del 2016. S'havia preparat un esborrany de programa i s'hi han fet modificacions que anirem detallant properament. Esperem que l'experiència sigui tan bona com les mobilitats que s'han fet fins ara. Ja us n’anirem informant...

Isabel Domingo

El dia de la Bicicleta

AMPA
Institut Joan Guinjoan


 Benvolguts pares i mares,


L’institut, amb motiu de la campanya “Agafa la bici!”, celebrarà el proper dijous 19 de novembre el dia de la bicicleta, en què tots els alumnes, professors i altres treballadors del centre seran convidats a venir amb bicicleta a l’institut a canvi d’esmorzar i un obsequi.

Aquesta campanya vol fomentar l’ús de la bicicleta com a transport per a venir a l’institut i el que pretén aquest dia és que els alumnes que podrien venir amb bicicleta, però que normalment no ho fan, s'atreveixin a provar-ho i així potser ho faran més endavant.

Durant aquesta setmana i fins el dia 5 de novembre, tots els alumnes que vulguin venir en bicicleta el dia 19 es poden apuntar a les llistes que tenen penjades en les seves classes.

Si vénen amb bicicleta, se’ls posarà un adhesiu que justifica que han arribat amb bicicleta, encara que no siguin a la llista. I hauran d’ensenyar aquest adhesiu per poder agafar l’esmorzar i l’obsequi.

Si s’apunten a la llista i el dia 19 de novembre vénen amb bicicleta, tindran esmorzar i obsequi segur. Mentre que si no s’han apuntat a la llista però igualment vénen amb bicicleta aquest dia, no els podrem garantir l’esmorzar i l’obsequi, però –si en sobren– els en donarem.

Com que ens sembla que us pot preocupar el tema de la seguretat, us fem saber que l’Ajuntament tallarà el trànsit del carrer de davant de l’institut, perquè els alumnes hi puguin arribar sense vehicles que els entrebanquin, i voluntaris de l’AMPA se situaran en punts estratègics del poble per controlar el trànsit.

A més a més, us fem saber que les bicicletes s’aparcaran dins de l’institut i estaran vigilades tot el dia, i que els participants que ho considerin necessari podran fer servir les dutxes del poliesportiu, que estaran obertes de 2/4 de 8 a 8 a la seva disposició, per cortesia de l’Ajuntament.


Us saludem molt atentament.

Wonder

En el marc del pla lector de 3r d'ESO, aquest curs hem començat a llegir WONDER, la coneguda novel·la sobre la vida de l'Auggie, un noi molt i molt especial.
De moment en gaudim amb fruïció a 3r A, i això que és darrera hora del matí de dimecres!

Ja us ho anirem contant...

Isabel Domingo