29 d’octubre 2015

La Cantina


Ens presentem: som l’Elisenda Martínez i el Quim Solé, i ens podeu trobar darrere del taulell de la cantina de l’institut des del 19 d’octubre. Tots dos som antics alumnes i estem molt contents de poder-la portar.

Cada dia hi podeu trobar entrepans i brioxeria acabats de fer, fruita, begudes, cafès, etc. També tenim menús per a professors, ofertes per a alumnes i també acceptem comandes. Properament tindrem entrepans calents, crepes, pizzes... I si teniu algun suggeriment serà ben rebut.

La cantina està oberta des de les 2/4 de 9 fins a les 12 per als professors i a l’hora de l’esbarjo (d’11 a 2/4 de 12) per a l’alumnat.

Visiteu el nostre Facebook i participeu en les enquestes i els concursos, que tenen premi!


Us hi esperem!

27 d’octubre 2015

Conveni de col·laboració entre el Consell Esportiu del Baix Camp, l'Ajuntament de Riudoms i l'Ins Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms.


Agraïm a l’ajuntament de Riudoms la seva participació en la dinamització esportiva del nostre centre subvencionant en 1000 € els trajectes d’autobús  a les sortides d’Educació Física del Consell Esportiu del Baix Camp.


Coordinació d’activitats i serveis


05 d’octubre 2015

TARGU SECUIESC, ROMANIA. Setembre de 2015


La tercera trobada de treball s’ha fet a Romania, a l'institut Bod Péter de Targu Secuiesc, durant els dies 21 a 27 de setembre, i hi han participat 11 alumnes del nostre centre, de segon de batxillerat.
Les tasques que els nostres alumnes fan abans de participar en la sortida es pengen a la plataforma etwinning per compartir-les amb la resta d'alumnes i la comunitat educativa dels altres països. Però, aquesta vegada, a més a més, van fer un power point sobre les tradicions i els costums de Catalunya per explicar-los a la resta de convidats a la trobada.
Una vegada a l'institut els nostres alumnes van poder fer activitats en llengua anglesa relacionades amb la història del país, la ciència, les arts, la literatura i els esports. Aquestes activitats les van compartir amb altres estudiants de diferents instituts europeus  A més a més, tots plegats vam aprofitar l'ocasió per fer sortides culturals per visitar els llocs més emblemàtics propers al centre, en ple cor de la regió de Transsilvània, com  Brasov, com la capital, i altres llocs d'interès natural de la zona, com el llac volcànic de Santa Anna. Els alumnes havien de prendre nota del que observaven i fer-ne fotos, per fer posteriorment activitats en grup sobre les sortides.
En articles anteriors del bloc haureu pogut veure alguns dels esdeveniments que els alumnes assistents ens van enviar per penjar aquí sobre les impressions que els van desvetllar les terres romaneses. I tot acompanyat amb fotografies. Podeu aprofitar per fer-hi un cop d'ull!

Isabel Domingo