06 de juliol 2013

BON ESTIU 2013

Des del blog ens despedim fins el setembre. Recordeu que teniu la feina d'estiu i les instruccions per les recuperacions a la pàgina web del centre, a la pestanya de "Departaments".
Us volem desitjar un Bon Estiu amb unes imatges. Aquest cop ho fem amb els muntatges digitals de la Jimena Estévez Domínguez.

BON ESTIU!!!



02 de juliol 2013

ACTES DE COMIAT DE LA CARME I LA CONXITA

El dimecres 26 de juny, un esbart de professors del centre -actuals i antics- vam celebrar al restaurant Mas Folch un sopar de final de curs que era alhora el comiat de la companya Carme Serra. Vam comptar amb la presència del seu marit i del seu antic professor i amic Ramon Oteo, que també fou professor i company de molts dels presents. Acabant el sopar, el senyor Oteo va llegir un poema de la seva àmplia producció literària que va ser seguit per parlaments de l'homenatjada i de diversos professors. També es va fer lliurament a la Carme d'un obsequi de comiat dels seus companys, tant presents com absents. 


Després, el divendres 28 juny, a continuació del claustre de final de curs, la Carme Serra i la Conxita Valls -les dues companyes que enguany es jubilen després d'haver format part del claustre del centre des de la fundació- van oferir a tots els professors un refrigeri de comiat del curs. L'acte va començar amb un deliciós concert amb què van delectar els presents l'Anna, una de les filles de la Carme -que va cantar tres cançons- i la seva néta Ariadna a la flauta travessera, totes dues acompanyades pel marit de la primera i pare de la segona. A continuació també hi va haver emocionats parlaments de les homenatjades a les quals es va lliurar un àlbum fotogràfic de records i un valuós obsequi de comiat a la Conxita, de part dels seus companys.










Podeu veure i descarregar totes les fotografies dels dos actes al següent enllaç:

https://plus.google.com/photos/110275601447087832439/albums/5895904573193473569?authkey=CIHdwpTU5M3BbA

INAUGURACIÓ ESCOLA CAVALLER ARNAU

Aquest passat diumenge dia 30, es va inaugurar l'escola de primària Cavaller Arnau. Els alumnes començaran al setembre. Us mostrem algunes imatges de l'acte.